dingen die je doet als je moet lerenHet is weer die tijd van het jaar. De tijd waarin tentamens gemaakt moeten worden. En ook ik moet er deze week aan geloven, want ik heb een tentamen. Ik zou nu eigenlijk moeten leren, maar hey, we doen allemaal wel eens dingen wanneer we éigenlijk moeten leren. Vandaag zet ik een aantal van die ‘dingen’ op een rijtje. Kijk je mee?

1. Je nagels lakken – Die gechipte of saaie nagels worden ineens nog lelijker als je aan het leren bent. Tijd voor een nieuw kleurtje dus!

2. Een nieuwe make-uplook uitproberen – Je hebt altijd al eens die smokey eyes willen maken. Als je moet leren is dé perfecte tijd!

3. Je wenkbrauwen epileren – Jeetje, inmiddels zitten er wel heel veel ‘stoppels’. Tijd om ze bij te werken.

4. Een nieuwe serie beginnen – Je wilde al heel lang beginnen met die ene serie, maar stelde het uit. Nu is de perfecte tijd om te beginnen én 3 seizoenen in 1 week te kijken.

5. Online shoppen – Die nieuwe collecties zijn zó leuk nu!

6. Of gewoon naar de winkels om te shoppen – Die nieuwe collecties toch maar even ‘in het echt’ bekijken.

7. Lelijke selfies maken – Of het nou gewoon voor de leuk is en ze meteen weer te verwijderen, of om op Snapchat te versturen naar je vrienden. Hoe lelijker, hoe beter.

8. Instagram bekijken terwijl je dat 2 minuten geleden ook deed – Misschien staat er alweer iets nieuws, want ik wil niks missen hoor!

9. Uitgebreid badderen of douchen – Van te veel leren word je vies hoor.

10. Koffie drinken met je vader/moeder/vriend/vriendin – Je koffie smaakt nog lekkerder als je eigenlijk iets anders moet doen.

11. Iets lekkers bakken – Je moet natuurlijk wel voldoende hersenvoedsel hebben, toch!

12. In het geval van een blog, ga je bloggen – Je wilt niet dat je achter gaat lopen en krijgt als je moet leren spontaan leuke ideeën (zoals dit artikel!)

13. Je nieuwe spullen op de foto zetten – De spullen die je eerder kocht, moeten voor je blog natuurlijk wel even op de foto. Duh.

14. Je kamer opruimen en schoonmaken – Zo lang je maar niet hoeft te leren, is alles goed.

15. En op het laatst ga je huilen, omdat je niet eerder bent begonnen met leren – En door het huilen, ben je wéér niet aan het leren. Hoe kan het ook anders 🙂

Herken jij je in één of meerdere dingen? Of mis je nog iets ertussen? Laat het vooral weten in de reacties, want ik ben heel erg benieuwd of ik niet de enige ben!

Wat doe jij als je eigenlijk moet leren?

Liefs Joyce 

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram