Hiii. Lifestyle-artikelen vind ik ontzettend leuk om te schrijven, maar soms vind ik het erg lastig om een leuk onderwerp te vinden. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik bij Daphne het artikel las met allemaal leuke feitjes over haar blog. Brittany plaatste het artikel daarna ook en ik wist gelijk dat ik dat ook wilde doen. Dus ladies, bedankt voor de inspiratie en de credits zijn voor jullie! Vandaag 15 leuke weetjes over mijn blog.

Wist je bijvoorbeeld dat…

1 … ik werd geïnspireerd door bloggers op Instagram om een eigen blog te beginnen? Ik had er nog nooit eerder aan gedacht, maar toen ik wat meer bloggers begon te volgen, leek het mij heel leuk om te proberen. Dat is alweer bijna drie jaar geleden (sommigen van hen volg ik nog steeds!).

2 … mijn blog al meerdere naamswijzigingen heeft gehad? Ik begon ooit als Joojsje’s Lifestyle Blog, daarna werd het Joojsje’s Lifeblog en uiteindelijk Life of Joyce. Met de laatste ben ik nog steeds superblij, dus die zal voorlopig nog wel even blijven. Dat past gewoon het allerbeste.

3 … ik door het bloggen heb ontdekt dat ik fotografie en schrijven heel erg leuk vind? Schrijven vond ik op zich altijd al leuk, want ‘vroeger’ bedacht ik nog wel eens dat ik een boek kon schrijven (verder dan hoofdstuk 1 kwam ik nooit). Het maken van foto’s deed ik normaal niet echt veel, maar nu kan ik haast niet meer zonder – je weet wel, als je een gerecht besteld in een restaurant, moet je natuurlijk eerst even een foto maken.

4 … ik in het begin echt maar sporadisch een artikel online zette? Ik begon echt met één artikel per week. Ze waren in het begin ook echt vreselijk en daarom heb ik sommige artikelen stiekem toch maar verwijderd.

5 … ik door mijn blog taal heel erg leuk ben gaan vinden? Ik vind het soms heerlijk om mensen te verbeteren en hoewel ik ook weleens een foutje maak, probeer ik al-tijd alle fouten uit een artikel te vissen. Ik kan daardoor soms een echte taalnazi zijn, maar dat komt allemaal doordat ik veel meer schrijf.

6 … mijn blog een lifeblog is, maar dat ik stiekem beauty-artikelen het leukst vind om te maken? Ik kan echt genieten van het maken van productfoto’s, het uitgebreid testen van het product om vervolgens mijn uitgebreide mening met jullie te delen. Ik begin ook steeds trotser te worden op mijn productfoto’s.

7 … ik nooit een volledige beautyblog van Life of Joyce zou willen maken? Ik vind het misschien wel het leukste om over te schrijven, maar ik heb zoveel meer interesses. Ik zou het gewoon niet kunnen, want dan voelt een lifestyle-artikel weer zo misplaatst als ik dat tussendoor zou gooien.

8 … ik de laatste tijd merk dat ik toch wat meer lifestyle op mijn blog kwijt wil? Misschien hebben jullie dat ook wel gemerkt, want ik probeer echt een goede mix te maken van beauty, fashion en lifestyle.

9 … mezelf echt wat beter heb leren kennen en uit mijn comfortzone ben gekomen door het bijhouden van een blog? Ik ben veel minder verlegen geworden, omdat ik mezelf en mijn leven echt openbaar maak op deze manier. Dat vergt wel wat ballen en dat kan ik soms wel gebruiken. Ik weet ook veel beter wat ik wel en niet leuk vind om te doen.

10 … ik door mijn blog nieuwe mensen heb leren kennen die dezelfde passie delen? Een aantal meiden daarvan spreek ik echt elke dag en kan ik ontzettend goede vriendinnen noemen. Het is echt heerlijk om met elkaar te kletsen over dezelfde interesses. Ik heb het dan natuurlijk over Daphne, Brittany en Irina <3

11 … ik als blogger twee events bij heb mogen wonen? Het zijn er misschien niet heel veel, maar ik ben er al supertrots op en vond het een geweldige ervaring! Wie weet volgen er nog meer in de toekomst..

12 … ik voor mijn blog al meerdere leuke samenwerkingen heb gehad? Zo was mijn eerste samenwerking ooit voor een telefoonhoesje en ik was ontzettend blij toen ik het mailtje las. Nu voel ik me nog steeds vereerd wanneer er een nieuwe samenwerking in mijn inbox verschijnt. Het voelt toch bijzonder als mensen jouw blog hebben gevonden en met je willen samenwerken.

13 … er al meer dan 500 artikelen gepubliceerd zijn op mijn blog? Dus mocht je je ooit eens vervelen, er staat genoeg leesvoer op je te wachten.

14 … ik al maanden het thema wil veranderen en een nieuw logo wil, maar dat ik mezelf er telkens niet toe kan zetten? Ik snap er vrij weinig van, dus ik zie er telkens tegenop om eraan te beginnen. Papa heeft laatst wel een klein beetje geholpen, maar mijn blog heeft nog wat werk nodig voordat het is zoals ik wil. Maar die dag komt nog wel, daar heb ik vertrouwen in 🙂

15 … ik de laatste tijd wat moeite heb met inplannen, waardoor ik niet al te regelmatig upload? Ik zit soms met een soort discplineprobleem, waardoor ik alles uitstel. Maar het bloggen vind ik nog steeds geweldig om te doen, dus ik ben nog lang niet van plan om ermee te stoppen! Het is nog steeds mijn trots en mijn passie en zolang als het kan, wil ik dat met jullie delen.

Wat zijn leuke feitjes over jouw blog?

liefs Joyce