Hello. Vandaag is het tijd voor het derde onderwerp in de 30 Days Blog Challenge: de inhoud van mijn tas. Omdat ik niet zo lang geleden al een video had gemaakt met wat er in mijn schooltas zit en ik dit artikel dus niet hetzelfde wilde maken, heb ik er een twist aan gegeven. Ik laat je vandaag zien wat er in mijn tas zit als….. ik een dagje ga shoppen! Kijk je gezellig mee?

dsc_0230

Inhoud van mijn tas tijdens het shoppen

inhoud van mijn tas

Ik heb nooit één, maar twee tassen bij me. Een tas die ik de laatste tijd graag meeneem, is de zwarte van Longchamp Paris. Deze was van oma en ik mocht hem hebben. Het is een compacte tas, niet heel zwaar, maar er past nog best veel in. Daarbij kan je hem goed afsluiten. Ook neem ik altijd een canvastasje mee. Sinds begin dit jaar krijg je namelijk geen plastic tasjes meer, dus ik stop vaak mijn gekochte spulletjes in zo’n canvastasje.

dsc_0241

Mijn telefoon gaat uiteraard ook met me mee, gewoon omdat we onafscheidelijk zijn haha. Ook neem ik de laatste tijd steeds vaker mijn compacte camera mee. Of ik nu ga vloggen of dat we ineens een leuke hotspot tegenkomen, het kan altijd handig zijn! Ik heb trouwens de Sony DSC-WX500 en ik ben er onwijs blij mee.

dsc_0245

Dan zijn er nog de praktische dingen. Deo vind ik gewoon handig om bij me te hebben, omdat je tijdens het winkelen altijd van warm naar koud gaat, waardoor ik nog wel eens wil gaan zweten. Als ik deo bij me heb, kan ik in elk geval weer lekker ruiken. Ook neem ik altijd een klein borsteltje met een spiegeltje mee en natuurlijk lippenbalsem voor als ik droge lippen krijg. Als laatste heb ik ook altijd zo’n klein limonadeflesje bij me. Ik ben niet zo’n fan van gewoon water, dus dan kan ik er overal limonade van maken.

dsc_0248

Ik neem niet altijd mijn zonnebril mee, maar nu we af en toe zo’n scherp herfstzonnetje hebben, is het toch wel handig. Ik heb een zonnebril van Rayban en ik draag hem met veel liefde. Ook zit altijd mijn lipstick of the day in mijn tas. Dat verschilt dus elke keer, maar voor de foto heb ik mijn all time favoriet erbij gepakt: MAC Mehr.

inhoud van mijn tas

En natuurlijk kan mijn portemonnee niet ontbreken. Hoewel het veel handiger zou zijn als ik hem thuis liet (want dan kan ik geen geld uitgeven), gaat hij natuurlijk met me mee. Hierin zit soms wat geld, maar meestal gewoon alleen m’n pinpas. Ja en een lading met kaarten van winkels, spaarkaarten voor koffie en gewoon mijn ID.

inhoud van mijn tas

Dat was het wel zo’n beetje. Dit zijn de standaard items die ik meeneem als ik een dagje ga winkelen. En aangezien er aankomende zondag weer een shopdate gepland staat, neem ik deze items maar weer mee.

Wat zit er in jouw tas als je gaat winkelen?

liefs Joyce