Hoi allemaal. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik dol op shoppen. Ik kan het dan ook vaak niet laten om dingen te kopen als ik eventjes bij de winkels ben. Soms heb ik van die momenten dat ik besluit dat ik minder wil kopen of voorlopig helemaal niks. Maar dat is nog best lastig. Vandaag deel ik 4 dingen die je NIET moet doen als je minder geld wilt uitgeven. Kijk je mee? 

♥ Ingeschreven staan voor de nieuwsbrieven van 10.000 webshops 
En elke keer weer mails krijgen met “Nu 10% korting op één artikel naar keuze”, “Nu gratis verzending met de code …” of “Nu nog meer sale!”. Nee, dan wordt de verleiding véél te groot.

♥ De catalogussen doorbladeren 
Zoals die van H&M, die elke keer weer op de mat valt. Ja, die wishlist wordt zo wel elke keer weer langer.

♥ De apps downloaden van de winkels 
Tegenwoordig heeft bijna elke winkel ook een app. Het is niet bepaald handig om deze te downloaden. Hoe vaak komt het niet voor dat je ‘even’ gaat kijken en toch weer iets besteld?

♥ Naar de winkels gaan als je je verveelt
NUMBER ONE TIP: DOE DIT NOOIT. Als je je verveelt, ga je sowieso geld uitgeven en dat is nou juist hetgeen wat je niet wilt doen. Gewoon niet doen dus. Niet gaan winkelen. Ook niet met je beste vriendin (LEES DIT GOED JOYCE).

Nou ik hoop dat jullie (en vooral ikzelf) hiervan hebben geleerd. Deze dingen dus NIET doen als je geen geld mag uitgeven. En ook geen smoesjes verzinnen, haha. Geen dingen als “Ik heb het nodig voor mijn blog/youtube”. Leer hiervan, girls! Haha. Heb jij nog een tip? Laat het vooral in de reacties weten!

Ben jij ook zo makkelijk met geld uitgeven?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)