Hiii. Inmiddels zitten we alweer in de vijfde maand van 2018 (jeetje, wat gaat de tijd snel!). Deze vijf maanden heeft al heel veel moois gebracht, maar daar sta ik soms niet helemaal bij stil. Geïnspireerd op een Friday’s Five artikel van Daphne deel ik daarom vandaag 5 dingen die 2018 nu al mooier hebben gemaakt en vertel jullie waarom. Lees je gezellig mee?

Het halen van mijn hbo-diploma Communicatie

Het jaar begon natuurlijk goed met het behalen van mijn hbo-diploma. Begin januari leverde ik mijn scriptie in en drie weken later kreeg ik de positieve uitslag. Na een goede presentatie zat het erop en was het wachten tot ik het officiële papiertje mocht ondertekenen en meenemen. Het jaar had niet beter kunnen beginnen!

Eerste grote-mensen-baan

Iets waar ik totaal niet op had gerekend, was dat ik zo snel al een grote-mensen-baan zou vinden. Halverwege februari ben ik langzaam begonnen met solliciteren en halverwege maart had ik al wat gevonden. Inmiddels zit ik er al bijna anderhalve maand en gaat het supergoed! Ik heb al veel geleerd en het is zeker iets wat 2018 nu al mooier heeft gemaakt.

Rij-angst overwinnen & ‘eigen’ auto

Iets waar ik stiekem ook alleen maar over had kunnen dromen, was het krijgen van een autootje. Nu is het er wel eentje van de zaak, maar het is al meer ‘mijn’ auto dan ik ooit heb gehad. Deze meid heeft nog wel een beetje rij-angst om volledig te overwinnen en moet heeel erg wennen aan het rijden, maar het gaat gelukkig hartstikke goed. Heb niet voor niets al bijna vier jaar mijn rijbewijs. Het heeft 2018 toch al een beetje mooier gemaakt.

Voor het eerst ever op wintersport

In maart werd ik niet alleen weer een jaartje ouder, maar ging ik ook voor het eerst ooit op wintersport. Ik ging met Jorn, zijn ouders en broer naar Westendorf in Oostenrijk. Ik heb ontzettend lang getwijfeld of ik me ging wagen aan het skiën, maar ik heb besloten het toch nog niet te doen. Ondanks dat vond ik het wel een supermooie omgeving en heb ik me prima vermaakt in het zonnetje en met wandelingetjes. Zeker voor herhaling vatbaar hoor!

Heel veel leuke dagjes met lieve mensen

Hoewel we pas 4 maanden hebben gehad en in de vijfde maand van dit jaar zitten, heb ik al heel veel leuke dingen mogen doen met vriendinnen, Jorn en mama. Dagjes naar Den Haag, Breda en Haarlem, een event bezoeken in Amsterdam, naar de dierentuin, winkelen in Batavia Stad, logeerpartijtjes, verjaardagen. En gelukkig staan er nog een hoop leuke dingen op de planning voor de komende tijd!

Wat heeft 2018 voor jou al mooier gemaakt?