Hoi hoi. Vandaag is het ‘Dag van het positief denken’. Een dag om eens positief naar alle dingen te kijken en minder te zeuren (lastig lastig). Wat een beter moment om in te haken met 5 happy moments van de afgelopen tijd! Kijk je gezellig mee?

Weer eens naar een persevent

Vorige week was ik naar de House of Rebels persdag in Amsterdam. Het was inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik een uitnodiging voor een event had gehad en al helemaal dat ik ook vrij kon regelen om erheen te gaan. Het was een ontzettend gezellige dag met Irina en ik vond het heel leuk dat ik weer eens een keer mocht komen neuzen bij diverse merken. Er volgt snel een fotoverslag van die dag! Wil je dus niks missen? Houd mijn blog en social media dan zeker in de gaten.

Een weekend Parijs boeken met vriendinnetjes

Ja ja. Je leest het goed. Ik ben niet alleen naar Brugge geweest laatst en heb nog een tripje Londen staan met Jorn. Daphne, Brittany en ik hebben dus ook in november nog een weekend Parijs geboekt! Waaaah. Ik ben zelf nog maar anderhalve dag in Parijs geweest, maar met twee Parijs-kenners kan het haast niet anders dan dat ik ontzettend veel ga zien van deze stad. Bovendien wordt het ons eerste stedentripje met z’n drietjes en we hebben er alledrie ontzettend veel zin in!

Toerist uithangen in Brugge

Ik verklapte het hierboven al, maar ik was laatst natuurlijk in Brugge met Jorn. Allebei waren we nog nooit in deze stad geweest, dus het was echt superleuk om door alle straatjes te lopen, de toeristische dingen te bekijken en gewoon lekker de historische stad te ontdekken. Ik weet niet precies hoeveel kilometer we dat weekend hebben gelopen, maar in elk geval heel erg veel. Ik wil zeker weten nog eens terug naar Brugge, want wat is het een prachtige stad!

Een nieuwe sport uitproberen

Aan de ene kant vind ik dit een happy moment en aan de andere kant is het ook een soort pijnlijk moment, want SPIERPIJN (oh nee, ik ging niet zeuren). Maar afgelopen maandag heb ik weer eens een nieuwe sport geprobeerd: crossfit. Ik heb 11 jaar op relatief hoog niveau geturnd en doe dat nu nog anderhalf uur per week voor mijn plezier (al bijna 5 jaar). Toch wilde ik ook nog wat meer bewegen en ik wist niet zo goed wat. Ik heb me laten overhalen om een maand lang crossfit te proberen en stiekem ben ik al aan het kijken naar een abonnement (ook al was de eerste workout echt niet leuk en heb ik giga spierpijn – shit nu doe ik het weer).

Rosé drinken en veel dansen

Deze meid drinkt vrijwel nooit alcohol. Als ik ergens een alcoholisch drankje bestel, dan heb ik daar op dat moment echt zin in, maar ik zal nooit te ver gaan. Laatst had ik een feestje van Jorn z’n tante en ik besloot eens rosé te bestellen. De smaak beviel me eigenlijk wel, dus daarna bestelde ik er nog eentje. Na twee vond ik het wel weer genoeg, maar het was zeker voor herhaling vatbaar. Daarbij liet ik me af en toe ook lekker gaan met dansen, wat ook alweer een hele tijd geleden was. Moet ik ook wat vaker doen (niet dat ik ooit in mijn leven uitga, maar toch).

Wat voor happy moments heb jij de laatste tijd gehad?