Foto 03-08-14 16 36 25

Dat het Gardameer voor mij de ideale vakantiebestemming is, wist ik zelf al. Ik kom er echt al jaren en ik geniet er elke keer weer van. Ook dit jaar ga ik er weer heen. Maar dit keer voor het eerst ‘zelf’. Jorn en ik gaan namelijk samen twee weken kamperen! Ik heb er nu al superveel zin in. Vandaag deel ik dan ook 5 redenen waarom het voor mij de ideale vakantiebestemming is. Kijk je mee? 

♥ Het lekkere eten. Ja ik geef toe, dat kan in heel Italië. Ik ben gewoon gek op Italiaans eten. Maar nu komt het: aan het Gardameer zit al jaren de wereld- en olympisch kampioen pizzabakken! Die pizza’s zijn echtechtecht verrukkelijk. Alle ingrediënten zijn vers en hebben veel smaak. En de pizza’s zijn gewoon betaalbaar ook!

♥ Het lekkere weer. Nog zo’n puntje waar je in heel Italië van kan genieten, maar het kan er echt heerlijk warm zijn. En soms hebben we een dagje regen, maar dan ga je andere leuke dingen doen en de rest van de vakantie lig je op je luie reet in de zon. Heerlijk toch?

♥ De gezellige sfeer in de stadjes. De stadjes zijn klein en leuk en er hangt een supergezellige sfeer. ‘s Avonds is het leuk om gewoon lekker rond te wandelen. En je loopt ook altijd langs het Gardameer, wat de sfeer nog gezelliger maakt. En waar ik van kan genieten: kijken naar alle lampjes aan de andere kant van het water!

♥ Gardaland. Aan het Gardameer zit echt het meest geweldige pretpark waar ik ooit ben geweest! Ben je gek op achtbanen en waterattracties? Dan kun jij je in Gardaland de hele dag vermaken! Bijna elk jaar is er wel een nieuwe attractie en het park is zó groot, dat je van open tot sluit bezig bent. En dat is van 10-23 uur met uitloop tot 00:00.

♥ Het is mijn tweede thuis. Elke keer als ik aan het Gardameer kom, voelt het voor mij echt als thuiskomen. Dit komt natuurlijk omdat ik hier al kom sinds ik heel klein ben en er ook bijna elk jaar ben geweest. Maar het voelt echt als mijn tweede thuis waar ik elk jaar weer heimwee naar heb.

Wat is jouw ideale vakantiebestemming?

Liefs Joyce ♥

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram