badderenHoi allemaal. Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt in mijn weekartikelen is dat ik erg graag in bad ga. Bijna elke week verschijnt er wel een foto – als het er niet meerdere zijn – waarop te zien is dat ik in bad ga. Maar waarom vind ik het zo fijn? Vandaag geef ik je 6 redenen!

♥ Lekker ontspannen

Ik zie badderen echt als een momentje om te ontspannen. Ik zet hem lekker warm, gooi er iets van Lush in – een badproduct of gewoon een beetje douchegel – en ga heerlijk zitten. Ik kan er echt van genieten.

Momentje voor mezelf

Eigenlijk komt dat ook wel een beetje terug bij het ontspannen, maar het is echt even een momentje voor mezelf. Lekker ontspannen en nergens aan denken. Gewoon lekker badderen.

Opwarmen

Als ik het echt extreem koud heb of wanneer ik me niet zo lekker voel, duik ik het liefst even in bad. Zowel om te ontspannen, maar ook gewoon om lekker op te warmen. Heerlijk..

♥ Boek lezen

Het is ook het perfecte moment om weer eens een boek te lezen. Ja, echt. Ik lees boeken in bad. Meestal leg ik mijn ellebogen op het randje en zo blijft mijn boek droog. Ik vind het zo relaxed om in bad te lezen, omdat het er zo rustig is.

♥ Leren

Badderen is ook heel handig om te combineren met leren. Ja, ik ga regelmatig met mijn samenvatting in bad. Dan ontspan je enigszins en kun je lekker rustig je samenvatting lezen. Zo kom ik toch nog tot ‘rust’ tijdens een drukke tentamenweek.

Lush producten

Natuurlijk ga ik ook graag in bad, omdat ik de producten van Lush zo fijn vind. Ik heb nog maar één keer een slechte ervaring gehad met een Lush product – oké en enkele keren dat ik het bad moest poetsen. Ze ruiken heerlijk, geven je bad een leuk kleurtje of veel schuim en verzorgen mijn huid goed.

Ga jij wel eens in bad?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)