zonnige herfstdagBrrr, het is herfst. Maar gelukkig zijn niet alle herfstdagen nat, koud en grijs. De afgelopen week scheen het heerlijke herfstzonnetje en hopelijk zijn dat niet de laatste geweest! En ik vind dat we daar volop van moeten genieten nu het nog kan. Daarom heb ik vandaag 8 dingen op een rijtje gezet die je kunt doen op een zonnige herfstdag! Lees je mee?

Op een zonnige herfstdag kun je…

♥ lekker naar buiten gaan voor een wandeling door het bos! Ga gelijk kastanjes, dennenappels, mooie bladeren en meer leuke herfstitems zoeken.

♥  met die leuke items die je in het bos vond, een herfsttafel maken! Zo haal je, na een dag in het bos, de herfst ook je huis in.

♥een strandwandeling maken en daarna bij een strandtent/café opwarmen met warme chocolademelk met een dikke toef slagroom!

♥  vliegtuigen kijken met een Pumpkin Spice Latte van Starbucks! Dat doe ik graag met Jorn. Niet te koud en lekker in het zonnetje.

♥  je tuin en/of balkon herfst- en winterklaar maken! Je tuintje heeft heel wat te verduren zodra het kouder wordt en als het herfstzonnetje schijnt, is het klusje nog niet eens zo erg. Voor tips kun je dit artikel lezen!

♥ outfitfoto’s maken in het bos of op een andere mooie plek. Heerlijk in het zonnetje en omringd door prachtige rode, oranje en bruine kleuren!

♥  een terrasje pakken. Nu kan het nog. Met je jas of sjaal is het niet eens zo koud in het zonnetje hoor.

♥  na een lange dag buiten te hebben besteed, lekker op de bank kruipen met een kop thee, een deken en beginnen aan een nieuwe serie op Netflix! Mooie afsluiter van de zonnige herfstdag.

Wat doe jij graag op een zonnige herfstdag?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)