boeken

Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd zit ik helemaal in een lees-flow. Ik heb allerlei boeken liggen die ik nog moet lezen – sommigen liggen er zelfs al heel lang – maar ik heb nog een boeken wishlist van hier tot Tokyo. Die kan ik overigens ook wel eens delen, if you like. Maar vandaag is het de beurt aan een stapel met boeken die ik nog graag wil lezen. Kijk je mee?

boeken

♥ 14,000 things to be happy about

Een nieuwe aanwinst is 14,000 things to be happy about. Dit lijkt mij gewoon een heel leuk boek om in te bladeren als ik een keer een dipje heb of niet lekker in mijn vel zit. Maar wie weet begin ik gewoon vooraan.

♥ The fault in our stars

Dit boek kreeg ik met Kerst en stond daarvoor al een tijdje op mijn wishlist. Ik heb nog steeds de film niet gezien en ik ga denk ik eerst maar het boek lezen voor ik die ga kijken. Binnenkort maar eens beginnen!

How to be a Parisian

Ook deze is nieuw en bestelde ik kort geleden (het koste nogal wat moeite, want hij was steeds beschadigd). Dit boek valt voor mij onder de categorie “koffietafelboek” en zou ik dan ook lekker lezen onder het genot van een kopje koffie. Daarbij is hij gewoon heel mooi als fotografiemateriaal, haha.

 On Top

Oké, nu speel ik vals. Ik ben deze al aan het lezen, maar ik ben er zó zuinig op dat ik hem niet te snel wil uitlezen. Ik ben er dus al een hele tijd mee bezig, omdat ik telkens een klein stukje lees of andere boeken eerst lees, hihi. Maar ik denk dat het niet lang meer duurt voordat hij uit is.

♥ Make-up

Ook dit boek kreeg ik voor Kerst en ik wil hier ook snel in gaan beginnen met lezen. De tips lijken mij superhandig en volgens mij is het gewoon een heel leuk boek om te lezen. Wie weet kan ik er nog wat van leren 🙂

boeken

Stiekem zijn dit niet alle boeken die ik nog moet lezen, maar dit zijn wel de mooiste boeken om op de foto te zetten én waar ik het meest benieuwd naar ben. Zo heb ik nog 2 guilty pleasures: Vijftig tinten vrij en 2 van de 4 boeken van Twilight. Jups, die staan ook nog ongelezen in mijn boekenkast.

Ben je benieuwd wat ik van de boeken vind? Laat dan in de reacties weten van welk boek jij een artikel wil zien en wie weet vertel ik mijn mening! Maar natuurlijk wel als ik hem uitgelezen heb, hihi.

Welke boeken wil jij nog lezen?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)