Foto 19-06-15 09 34 40

De vakantie komt steeds dichterbij en daar word ik echt heel erg vrolijk van. Want wat  ben ik toe aan vakantie, zeg. Maar eerst nog even de tentamenweek doorkomen volgende week. Ondertussen maak ik alvast plannen voor de vakantie, want ik ga heerlijk 2 weken met mijn luie gat in de zon zitten aan het Gardameer! Maar dat is niet het enige wat ik wil gaan doen. Vandaag heb ik een bucketlist met de 13 dingen die ik graag in die twee weken wil doen. Kijk je mee? 

Ik vertelde vorige week al waarom het Gardameer voor mij de ideale vakantiebestemming is, maar vandaag waan ik me vast naar Italië en vertel welke dingen ik wil gaan doen. Dus Jorn, als je dit leest: dit wil ik gaan doen!

♥ Alle leuke stadjes bezoeken. Ik wil ontzettend graag alle leuke plaatsjes bezoeken. Mijn favorieten: Lazise en Bardolino. Maar ook aan Garda en Sirmione wil ik weer een bezoekje brengen.

♥ Pizza eten bij de wereldkampioen. Zoals je vorige keer kon lezen, zit de wereld- en olympisch kampioen al jaren in Bardolino. De pizza’s daar zijn echt zó jummie!

♥ Mega-ijsjes eten in Garda. In Garda zitten heel veel tentjes waar je van die mega-ijsjes kan eten. Nee, niet grote bolletjes op een hoorntje, maar echt een enorme coupe! Ik kwijl al bij het idee.

♥ Zwemmen. Héél veel zwemmen. In het Gardameer en lekker in het zwembad. Ben ik meteen actief bezig!

♥ Bakken in de zon en heeeeel bruin worden. Een lekker zonnetje betekent dat ik dagenlang lekker ga bakken in de zon en heeeeul bruin ga worden. Hoop ik, haha.

IMG-20130815-WA0013

♥ Een waterfiets huren. Ik zeg nu wel leuk dat ik dit wil doen, maar vaak verandert mijn ‘zin’ als ik eenmaal in Italië ben. Meestal komt dat ook, omdat mijn gezicht altijd zo ontzettend verbrand op het water. Meh. Maar hey, we can always try.

♥ Barbecueën. Omdat Jorn en ik met z’n tweetjes gaan en dus niet alleen maar uit eten kunnen gaan, willen we lekker gaan barbecueën. De BBQ hebben we al ingeslagen, hihi. Een blauwe mini.

♥ Markt bezoeken. In Italië hebben ze altijd van die leuke markten en ik koop er bijna altijd wel iets leuks. Het liefst ga ik naar Lazise, maar als je daar wilt kunnen parkeren, moet je al heel vroeg gaan. Dat wordt Jorn even lief aankijken, ghehe.

♥ Shoppen bij Francia Corta. Francia Corta is een enorme outlet village, waar je écht goed kunt winkelen. Ze hebben er veel leuke merken met veel betaalbare prijsjes. En het zit niet eens zo ver van het Gardameer! Dus mocht je er eens komen, ga vooral even outletshoppen!

♥ Gillen en lachen in Gardaland. Bij een vakantie aan het Gardameer, hoort ook een dagje Gardaland. Ze hebben dit jaar weer een nieuwe achtbaan geopend en laten Jorn en ik nou gek zijn op achtbanen. Het is weer tijd om onze keel schor te gillen en onze lachspieren te trainen.

♥ Nog meer lekker eten. Natuurlijk kun je overal in Italië heerlijk eten en ik houd gewoon echt van Italiaans eten. Dus nog meer lekker eten it isss.

♥ De KIKO plunderen. Je kunt mij niet naar Italië laten gaan, zonder mij met KIKO producten weer naar huis te zien komen. Nee, dat gaat echt niet. In Italië ga ik weer even de KIKO plunderen en mijn stash uitbreiden. YAS <3

20130729_163142

♥ Romantisch dagje weg naar Verona. Verona is zo’n leuke stad en ik ben er al meerdere keren geweest. Toch wil ik er weer graag heen. Hoe leuk is het als ik nu samen met Jorn romantisch erheen ga? Hihi.

Dit zijn de 13 dingen die ik graag wil doen in Italië. Naast het ontspannen en genieten natuurlijk! En door het schrijven van dit artikel, heb ik nóg meer zin in de vakantie en kan ik écht niet meer wachten. Nog even dan..

Waar ga jij deze zomer heen?

Liefs Joyce ♥

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram