Het is inmiddels al 10 dagen 2017, maar ik wil nog even heel cliché mijn plannen en doelen voor dit jaar met jullie delen. Het zijn er niet heel veel en een paar hebben de overhand, maar het leek me toch leuk. Zo kan ik aan het einde van het jaar terugkijken of het ook allemaal is gelukt. Kijk je mee naar mijn bucketlist voor 2017?

bucketlist-voor-2017

Afstudeerplek vinden

Dit doel staat bovenaan mijn lijstje, maar is ook meteen de belangrijkste. Het afstuderen begint al over een maandje, maar het wil nog niet vlotten met het vinden van een plekje. De bedrijven waar ik supergraag wil, hebben helaas geen plek en sommige andere bedrijven reageren niet op een mailtje/telefoontje. Superjammer, want ik moet bijna beginnen en de stress begint langzaam toe te slaan. Wat zou het fijn zijn als ik binnen nu en twee weken een plekje heb gevonden.

Afstuderen

Dan komen we meteen bij het tweede doel voor 2017 en dat is het afstuderen zelf. Natuurlijk gaat dit alleen lukken als ik per februari ergens kan beginnen. Anders zal het eind 2017 of begin 2018 worden dat ik mijn eerste scriptiekans kan inleveren. Ik vind het onwijs eng en kijk er best tegenop, maar als doel heb ik om in één keer die verdomde scriptie te halen. En dan het allerliefste gewoon zomer 2017.

Vakantie vieren in Italië

Vorig jaar zijn Jorn en ik niet naar Italië geweest. Dat kwam mede doordat we graag in de herfstvakantie naar Dubai wilden gaan, maar dat ging helaas niet door. Daarom willen we dit jaar hoe dan ook drie weken gaan kamperen aan het Gardameer. Het is onze favoriete vakantiebestemming en we komen er altijd ontzettend tot rust. Deze zomer gaan we dus wél!

Dagjes weg

Hoewel ik mij vooral zal gaan focussen op het afstuderen, wil ik in 2017 graag dagjes weg. Afgelopen jaar zijn Jorn en ik bijvoorbeeld in Antwerpen, Parijs en Londen geweest. Misschien dat een complete stedentrip er niet in gaat zitten, maar Antwerpen is niet zo ver. Bovendien zijn plekken als Den Haag en Rotterdam ook heel erg leuk!

Afspreken met Daphne & Brittany

Je kan dit ‘gek’ vinden voor op een bucketlist, maar ik vind het juist heel leuk. Voor de feestdagen wilden we graag met z’n drietjes cadeaus doen, maar vanwege drukke periodes is dat niet gelukt. Nu is ons doel om zo snel mogelijk af te spreken, zodat we elkaar onze Sinter-kerst-en-nieuw-cadeaus kunnen geven hihi. Natuurlijk willen we het dit jaar niet bij één keer afspreken houden.

500 abonnees op YouTube

Het laatste doel is wat meer bloggerelateerd. De laatste tijd beleef ik steeds meer plezier aan het maken van video’s en daarom lijkt het mij tof om dit jaar de 500 abonnees te gaan halen. Momenteel zit ik rond de 325, dus het moet een haalbaar doel zijn. Natuurlijk lijkt het mij ook leuk om dat door winacties en collabs met andere YouTubers te halen!

Wat staat er op jouw bucketlist?

liefs Joyce