casetasticHet lijkt wel een verslaving te worden: iPhone hoesjes kopen en ontvangen. Niet zo lang geleden scoorde ik nog een hoesje bij Hema en nu heb ik alweer een nieuwe in mijn bezit. Volgens mij heeft mijn geliefde iPhone al meer hoesjes gezien dan mijn vorige smartphones ooit hebben gehad. Bij TelecomTelecom.nl mocht ik twee hoesjes kiezen van het merk Casetastic. Ik besloot een hoesje voor mezelf en voor m’n broertje te kiezen. Kijk je mee naar de kwaliteit?

Softcover iPhone 5/5s

DSC_0185

Mijn broertje koos voor zijn iPhone 5 de softcover met de tekst “Don’t touch my phone”. Zijn huidige hoesje ging kapot en aangezien ik er al zoveel heb, besloot ik dat hij er eentje mocht kiezen. Ondanks dat het een softcover is, voelt de kwaliteit heel stevig. Het hoesje valt netjes over de telefoon en bedekt alle randjes goed. Hij is er tot nu toe nog superblij mee!

Softcover iPhone 6/6s

DSC_0183Voor mezelf koos ik een softcover met een marble print. Die wilde ik al supergraag, dus toen ik zag dat Casetastic deze ook had, was de keuze snel gemaakt!
DSC_0188 DSC_0189Ook dit hoesje voelt stevig en valt netjes over alle randjes. Yes! Nu is hij in elk geval goed beschermd. Het printje vind ik ook echt supergaaf, want het lijkt net echt marmer.

DSC_0190Hier kun je nog zien dat de randjes goed beschermd zijn. Ook valt hij er iets ‘overheen’. Hierdoor is het scherm ook goed beschermd. Gelukkig, want ik wil mijn iPhone nog wel eens laten vallen (oeps!). Het enige wat ik jammer vind, is het zwarte vakje met Casetastic erin. Ik had het mooier gevonden als dit alleen in zwarte letters had gestaan. Maar ach, het gaat natuurlijk om hoe goed het hoesje beschermd.

Conclusie

DSC_0192Yes, mijn broertje en ik zijn allebei superblij met onze nieuwe hoesjes! Heb je nou geen iPhone of wil je liever een ander hoesje? Online vind je nog veel meer TPU hoesjes met een unieke print! En ik kan het nog leuker voor jullie maken. Jullie kunnen met mijn hulp korting krijgen op je bestelling! Met de code ‘KortingLifeOfJoyce15‘ krijg je 5 euro korting als je minimaal 15 euro besteedt! En je hoeft niet heel snel te zijn, want je kunt de code nog gebruiken tot 3o oktober 2016! Geloof me: je gaat niet zo lang wachten, hihi.

Ga jij voor een hoesje kijken?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)

 Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.
Dit verandert echter niets aan mijn mening.