meest bekekenHoi allemaal. Je ziet ze nu overal voorbij komen: artikelen met de meest bekeken artikelen van het jaar. En omdat ik het leuk vind om terug te kijken welke artikelen in de smaak vielen, heb ik vandaag ook een top 5 voor jullie gemaakt! En om het lijstje nóg leuker te maken, deel ik ook mijn 5 best bekeken video’s! Ik maak dan misschien nog niet zo lang video’s, maar ik vind het wel leuk om te zien welke video’s goed bekeken worden en die jullie leuk vinden om te kijken. Kijken jullie mee naar 2015?

Mijn 5 meest bekeken artikelen

  1. KIKO Lusty Peony | Intensely Lavish Lipstick
  2. Mijn lieve oma ♥
  3. WIN | Armbandjes van DutchFashionCafe
  4. MAC Lipstick Twig
  5. 10 dingen over mij die je nog niet wist

Het is wel duidelijk dat persoonlijke artikelen, reviews van lipsticks en winacties het beste liepen dit jaar! Gelukkig blijven reviews en persoonlijke artikelen gewoon online komen en in de toekomst wil ik weer een leuke winactie voor jullie opzetten.

Mijn 5 meest bekeken video’s

  1. Shoplog Italië – Calvin Klein, KIKO, Urban Decay
  2. Shoplog | WE Fashion, Kruidvat & LUSH
  3. Christmas Lookbook 2015
  4. VLOG | Kraamvisite bij Kim & gekke katten
  5. Shoplog Herfst | o.a. Primark, H&M & LUSH

Volgens mij heb ik weer een goede reden om te gaan shoppen, want al mijn shoplogs staan in deze top 5, haha! No worries, de komende weken ga ik lekker uitgebreid winkelen in Amsterdam en Antwerpen, dus die shoplog komt er weer aan. Ook is het duidelijk dat jullie mijn enkele vlog leuk vonden, dus ik ga in de toekomst zeker vaker vloggen!

Bedankt voor alle lieve reacties en bezoeken in 2015 en ik hoop jullie weer gezellig terug te zien in 2016! Fijne jaarwisseling!

Wat was jouw favoriete artikel op Life of Joyce?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)