DSC_0437Hoi allemaal! Ik heb een leuke aankondiging voor jullie! Zoals jullie misschien wel weten begint morgen alweer de laatste, maar wel één van de gezelligste maanden van het jaar: december. En dat ga ik niet zomaar vieren. Speciaal voor jullie, en omdat ik zelf superexcited ben, ga ik deze maand elke dag een artikel online zetten! Of makkelijker gezegd: ik doe mee aan Blogmas! Wat kun je allemaal verwachten? Lees snel verder om erachter te komen.

Deze hele maand zal grotendeels in het teken staan van de feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan cadeau-inspiratie, looks, DIY’s en nail arts. Kerst zijn mijn favoriete feestdagen van het jaar, dus veel artikelen zullen daarop worden geïnspireerd. Maar je kunt ook gewoon reviews verwachten en elke zondag verschijnt er gewoon een nieuwe A Week With Joyce.

Mocht het nou een groot succes worden, ga ik erover nadenken om voortaan dagelijks te bloggen. Of in elk geval: voor zover het lukt. Plannen is nogal een dingetje bij mij (het lijkt wel alsof ik het verleerd ben, want ik kon het altijd extreem goed). Maar voor nu ga ik keihard aan de slag. Ik heb er zin in! Jullie ook?

Laat december blogmaand beginnen! 

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)

PS Ik draag een foute kersttrui op de foto, YAS.