Hoi hoi. Ongeveer een halfjaar geleden liet ik mijn Winnie The Pooh charm van de Disney-collectie van Pandora zien aan jullie. In dat artikel gaf ik ook aan dat de Disney-collectie helaas nog niet te koop was in Nederland. Maar ik heb goed nieuws: sinds 5 oktober verkoopt Pandora Nederland ein-de-lijk Disney!

De planning was om dit artikel al veel eerder online te zetten, maar door alle drukte met werken, stage en mijn scriptie is het er gewoon niet van gekomen. Daarom dat ik bijna een maand na de lancering pas dit artikel online zet. Ach, voorlopig gaat het de collectie nog niet uit, dus beter laat dan nooit!

Disney bij Pandora!

Stiekem wist ik dit al een tijdje, want ergens halverwege dit jaar werd aangekondigd dat het eindelijk met de licenties gelukt was om de collectie naar Nederland te krijgen. En wij zijn niet de enigen: in heel Europa wordt de Disney-collectie nu verkocht! Dus je hoeft niet langer helemaal naar Amerika of Azië te reizen om een charm te scoren (mag uiteraard wel, heb je meteen een leuke vakantie!). De enige store waarop we allemaal nog even moeten wachten, is de store in Disneyland Parijs. Die wordt – als het goed is – volgend jaar april geopend.

Maar goed, ik ga alle kanten op met mijn verhaal. Sinds oktober verkoopt Pandora dus een klein aanbod aan Disney-charms. Je kunt dus vanaf nu je armband of ketting vullen met de leukste charms zoals Mickey & Minnie, Olaf van Frozen, Bambi & Stampertje, Lilo & Stitch, de koets van Assepoester of de jurken van Belle, Assepoester of Anna & Elsa. De collectie is nog niet heel uitgebreid, maar voor alle Disney-fans zit er al wel iets tussen. Hoeveel en of er nog dingen bij gaan komen, dat weet ik niet. Ik vind het überhaupt al te gek dat we nu Disney verkopen (en dat ik dus een deel met korting kan scoren, ghehe). Ik ben echt gek op Disney en ik vind kiezen daarom zo moeilijk!

De Disney collectie is exclusief verkrijgbaar bij de conceptstores, stores in de Bijenkorf en via de e-store. Het aanbod via de e-store is zelfs nog iets uitgebreider: daar bieden ze ‘online exclusives’ aan, zoals een speciale safety chain of bangle van Beauty & The Beast. De prijzen van de items variëren van €35 tot €119, afhankelijk van wat je kiest. Daardoor zit er ook altijd wel iets voor je tussen. Bovendien: het blijft Disney en daardoor is het gewoon heel erg leuk.

Mocht je nu superbenieuwd zijn geworden, neem dan zeker even een kijkje in de e-store of kom eens langs in een van de conceptstores! Dan kun je een groot deel van de collectie ook even in het echt bekijken. Maar geloof me als ik zeg dat ze allemaal supercute zijn en je ontzettend hebberig wordt als je groot Disney-fan bent.

Nu ben ik heel benieuwd: ben jij ook zo blij hiermee? Laat me vooral weten of en welke Disney-charms jij al hebt of graag aan je eigen collectie zou toevoegen! Ik heb er zelf momenteel twee (beiden nog uit Amerika) en heb er al een aantal op mijn wishlist gezet, hihi.

Zie ik je in de winkel?