DSC_0794

Helloooo. Het is weer juni dus dat betekent dat we nog even terugblikken op mei door te kijken naar mijn favoriete producten. Ik heb niet superveel favorieten die specifiek bij mei horen, want ik heb veel producten van eerdere maanden ook nog gebruikt. Daarom heb ik ook even getwijfeld of ik er wel een artikeltje van moest maken. Maar ik doe het gewoon toch! Vandaag laat ik mijn favorieten van mei zien!

DSC_0791

Hier een overzichtje. Zoals je kunt zien dus niet heel erg veel, maar toch wel even leuk om erover te babbelen.

DSC_0795

Mijn eerste favoriet is echt iets randoms: dit telefoonhoesje met meloenen. Ik bestelde deze een tijdje terug bij AliExpress en ik vind hem gewoon superleuk! Ik krijg er helemaal een zomers gevoel van als ik ernaar kijk. Hij zit er dan ook al lang omheen.

DSC_0796

Mijn volgende favorieten gebruik ik al een aantal maanden en dat zijn mijn Zoeva oogschaduwkwasten. Ze kunnen overigens wel weer een wasbeurt gebruiken. Deze drie gebruik ik het meeste, maar ik vind er nog meer fijn. Binnenkort zal ik een review erover schrijven!

DSC_0797

Een kleurtje nagellak waar ik in mei heel erg vrolijk van werd, is Bikini So Teeny van Essie. Een prachtig blauw kleurtje die ik elke keer met liefde draag.

DSC_0798

In mei was (en ik ben nog steeds) insider voor Vera Camilla en ik mocht een mascara van Rimmel testen. Ik kreeg nog veel meer producten en ik heb de mascara met liefde gebruikt. Ik vind het een hele fijne mascara! Enige nadeel is dat hij niet waterproof is, maar ach.

Ook ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met wenkbrauwproducten. Ik weet nog niet helemaal of het mijn ding is (ik heb best volle en donkere wenkbrauwen van mezelf), maar dit potloodje van Rimmel heb ik toch best vaak gebruikt in mei en ik vond hem fijn werken. Of de kleur helemaal matcht, weet ik niet, maar ik gebruikte hem toch. Haha!

DSC_0799

Voordat ik ga slapen, breng ik vaak een laagje handcrème aan om ‘s nachts mijn handen te verzorgen. De laatste tijd gebruik ik deze van Kiko. Heeel erg verzorgend is hij niet als je handen extreem droog zijn, maar de geur is gewoon verrukkelijk.

DSC_0800

Iets wat ik bijna dagelijks gebruik, maar wat ik dus nog nooit aan jullie heb laten zien, is deze oogschaduwbasis van Kiko. Hij is ontzettend fijn in gebruik en maakt oogschaduw opvallender en zorgt ervoor dat het de hele dag op z’n plek blijft zitten.

DSC_0801

En dit is vals spelen, want toen ik de foto’s maakte, had ik deze camera nog maar net. Dit is mijn vlogcamera! Hier wil ik vaker mee gaan vloggen en sinds ik hem heb, kriebelt het aan alle kanten om te gaan filmen. Mijn leven is momenteel niet superspannend, maar in de zomervakantie ga ik veel leuke dingen doen. Ik kan niet wachten om hem dan vaker te gebruiken, want tot nu toe ben ik er heel blij mee!

DSC_0792

Dan waren dat al mijn favorieten van de maand mei. Ik hoop binnenkort weer eens een favorieten-video op te kunnen nemen, maar dan moet ik natuurlijk wel leuke producten hebben om over te kletsen. Maar voor nu blijf ik deze producten vaker gebruiken.

Wat was jouw favoriete product in mei?

liefs Joyce