Hii. Foto’s maak ik niet altijd alleen omdat het leuk is om te doen of om het perfecte plaatje te schieten. Veel foto’s maak ik ook als een herinnering, zoals tijdens reisjes of fijne dagen. Toen ik een tijdje geleden een mailtje ontving van FotoOpAluminium.nl voor een samenwerking, wist ik al snel wat voor foto ik wilde doen: eentje van Londen. Ik dacht er wel even over na welke foto het werd en daarna bestelde ik hem. Inmiddels is hij alweer een tijdje binnen en vandaag laat ik hem aan je zien!

Mijn foto op aluminium

foto op aluminium

In het betreffende mailtje stond dat ik een Foto op Aluminium mocht maken van 40 x 60 cm. Supergroot, maar daardoor juist ook heel erg mooi. Het wordt dan echt een statement aan de muur of in mijn geval op de plank, waardoor ik elke dag herinnerd word aan de fijne stedentrip. Ik heb speciaal mijn nagellakrek van dit plankje gehaald, zodat deze aluminiumfoto een mooie plek kon krijgen.

foto op aluminium

Ik koos uiteindelijk voor een foto van Big Ben die ik maakte vanuit de London Eye. Deze foto maakte ik vervolgens zwart-wit, zodat hij beter bij mijn kamer zou passen. Bovendien is zwart-wit altijd goed en vooral ook heel erg tijdloos. Als je van heel dichtbij kijkt, dan zie je dat de foto wel wat pixels heeft, maar dat hoort er nu eenmaal bij vind ik. Van een afstandje zie je dat niet eens en is het gewoon een prachtige eyecatcher.

foto op aluminium

Het aluminium waar de foto op gedrukt is, voelt stevig aan en is bovendien ook heel erg dun. Wel weegt hij iets meer dan bijvoorbeeld een fotolijst, maar dat scheelt niet heel veel. De levering van mijn foto op aluminium ging ook redelijk snel. Het duurt natuurlijk altijd een paar dagen voordat je foto gedrukt wordt en dan moet het nog verzonden worden, maar dat duurde ongeveer een weekje. Bij de levering zat de foto op aluminium goed verpakt en er werd ook een ophangsysteem bij geleverd. Voor nu gebruik ik deze niet, maar het is altijd handig om te hebben!

Mijn foto op aluminium komt bij FotoOpAluminium.nl vandaan – een dochterbedrijf van FotoCadeau.nl. Daar kun je op superveel manieren een foto op aluminium laten drukken en de prijzen zijn ook heel schappelijk. Je kunt kiezen uit klein, middelgroot en groot en zelfs of je hem voor binnen of buiten wilt bestellen. Heel erg leuk!

Heb jij ook foto’s als herinnering?

liefs Joyce

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.