get your freak on

Goedesmorgens (of welk ander moment van de dag natuurlijk)! Vandaag heb ik weer een TAG voor jullie. Door lieve Laura werd ik getagd voor de ‘Get Your Freak On TAG. Dus we gaan vandaag onder andere kijken naar mijn fobieën, hoe mijn eerste knuffel heette en of ik gekke body skills heb. Kijk je mee?

Welke nickname gebruikt je familie voor je?
Ik heb niet echt een nickname denk ik. Ik word gewoon bij mijn naam genoemd. Tenzij mijn moeder boos is, dan wil ze nog wel eens (per ongeluk) Dylan naar me roepen, haha!

Wat is een rare gewoonte van je?
Ik peuter mijn nagellak eraf, terwijl ik weet hoe slecht het is voor mijn nagels..
En ik vroeg Jorn nog om advies. Hij zegt dat ik vaak mijn hand een beetje raar gebruik als ik praat. Ik praat graag met mijn handen, haha.

Wat zijn je fobieën?
Ik kan echt niet tegen mensen die smakken of überhaupt praten met veel speeksel, ik word daar spontaan agressief van. Of mensen die heel hard ademhalen.. Daar krijg ik ook echt de kriebels van. Het schijnt dus een psychiatrische stoornis te zijn, genaamd misofonie. Gelukkig loopt het bij mij niet uit de hand, ghehe.

Welk liedje zing/schreeuw je lekker hard mee als je alleen bent?
Eerlijk? Eigenlijk alles wel! I love to sing! Vaak een mooi dansje erbij voor de spiegel is het allerleukste. Lang leve, ik voel me een superster!

Wat is irritant aan jou, waar irriteer je je aan bij anderen of in het algemeen?
Ik ben echt een enorme perfectionist en ik kan dus ook echt niet tegen mensen die laks zijn. Ik merk dan aan mezelf dat ik moeilijk werk uit handen geef en daardoor veel te veel dingen zelf doe. Dat vind ik persoonlijk erg irritant aan mezelf..

Aan welke kant van het bed slaap je?
Als ik alleen in mijn bed lig thuis, lig ik in het midden met mijn armen en benen verspreid over de rest van mijn bed. Als ik met mijn vriend erbij slaap, slaap ik het liefst aan de kant waar ik het minste last heb van licht. Bij hem thuis dus aan de muurkant en bij mij aan de linkerkant (rechts staat mijn wekker). Ja, het moet echt pikkedonker zijn in mijn kamer.

Hoe heette je eerste knuffel?
Ik zou het eerlijk gezegd niet eens weten. *vraagt aan mama*. Mijn eerste knuffel heette Lotje. Het was zo’n lappenpopje en die heb ik ooit van mijn oma gehad. Ik kan het me gewoon niet herinneren.

Foto 10-06-15 11 11 27Wat bestel je bij de Starbucks?
Dat verschilt elke keer. Ik ben gek op Starbucks en probeer graag de ‘limiteds’. Maar mijn favoriet is toch wel een Caramel Macchiato.

Welke beauty-regel raad je iedereen aan, maar houd je jezelf niet aan?
Deze vind ik erg lastig.. Ik denk dat ik ook ga voor het scrubben van je lippen. Ik heb zo’n mooi potje van Lush, maar ik gebruik hem veel te weinig. Daarbij heb ik extreem vaak velletjes op mijn lippen, dus ik moet het eigenlijk wel echt doen! ALLEMAAL DOEN DUS.

Wat is jouw positie onder de douche?
Ik ben heel beweeglijk onder de douche. Ik sta eigenlijk altijd, maar wil graag dat alle plekken op mijn lichaam warm worden, dus daarom wiebel ik veel heen en weer haha.

Heb je gekke body skills?
Is zo stijf zijn als een hark ook een gekke body skill? Ik scheur echt uit elkaar bij alles wat ik doe. En dat terwijl ik al ruim 11 jaar turn, ghehe. Knap toch?

Wat is je favoriete slechte snack?
Hier hoef ik niet lang over na te denken: ik ben gek op chips! En dan vooral paprika. Geef mij een zak en binnen een poep en een scheet is ‘ie leeg. Oepsie. Daarom probeer ik daarop te letten.

Wat is een stopwoord van je?
Ik heb verschrikkelijk de neiging om overal ‘meh’ achter te zeggen. Net alsof ik een schaap of geit ben. Bijvoorbeeld als ik spullen wil bestellen, maar dat ik de verzendkosten te duur vind; als ik dat aan iemand vertel, gaat standaard ‘meh’ erachteraan.

2015-05-23 11.07.23

Wat draag je in bed?
Ik draag ALTIJD een pyjama. In de winter eentje met een lange broek en shirt met lange mouwen. In de zomer een kort broekje met hemdje of een nachtjapon. Daartussen heb ik ook nog wel eens een driekwartbroek en t-shirt. Maar ik kan echt niet slapen zonder nachtkleding.

Ik vond dit echt een hele leuke tag om in te vullen! Van sommige dingen werd ik heel erg blij, maar van andere dingen kreeg ik helemaal de kriebels, brr. Hierbij tag ik Sofie, Priscilla en Melissa & Laura om deze tag ook in te vullen!

Waar krijgen jullie nou echt de kriebels van?

Liefs Joyce 

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram