guilty pleasuresIk zag bij Milou van LifeStyleLou voorbijkomen dat ze een lijstje met guilty pleasures had gemaakt. Ik moest er zo om lachen, dat ik dacht: hey, dat ga ik ook doen! Ik denk dat we wel weten wat guilty pleasures zijn, dus laten we maar meteen beginnen!

Tegen mijn huisdieren praten met een babystemmetje. 
Ja, dit doe ik echt heel erg, dagelijks. Tegen Pientje, maar ook tegen Nibbit (mijn konijn). Alleen m’n goudvis heeft er geen last van, haha.

Pientje vasthouden als een baby.
Ik vind dit zo leuk om te doen. Pientje is het er niet altijd mee eens, maar soms gaat ze zelf helemaal naar achter leunen, zodat ze op d’r rug in mijn armen komt. Ik aai dan altijd haar witte buikje 🙂 

De dag pas beginnen als ik een kop koffie verkeerd op heb.
Shame on me, dit doe ik het allerliefst. Natuurlijk gebeurt dit niet dagelijks en beginnen mijn dagen vaak zonder koffie. Maar als het kon, dan heb ik het liefst eerst een lekkere bak koffie.

Mijn nagellak eraf peuteren tijdens het douchen.
Hier moet ik echt mee ophouden. Het is een soort tik geworden, haha. Zeker als mijn nagellak eenmaal is begonnen met chippen, dan kan ik er echt niet vanaf blijven tijdens het douchen.

Elke dag nieuwe make-up of kleding willen kopen.
Dit is ook een slechte eigenschap, oeps. Als het kon, dan deed ik het waarschijnlijk ook.

Dit was mijn eerste lijstje  met guilty pleasures. En met eerste lijstje bedoel ik dat ik er nog veel meer heb, die voor een volgende keer zijn, haha!

Love Joyce 

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram