Foto 16-03-16 10 54 54Hoi allemaal. Vandaag even lekker een extreem positief artikeltje. Het zijn namelijk vaak de kleine dingen waar je het meest gelukkig van wordt. En vandaag heb ik een lijstje met van die momenten waar ik de afgelopen weken ontzettend vrolijk van werd. Ik geniet echt van die kleine dingen, dus kijk je mee?

ZON, ZON, ZON

Hoe gelukkig kun je worden van zonlicht? Nou heel gelukkig! Wat is het heerlijk dat het de afgelopen weken zo lekker zonnig is. Laat dat maar zo blijven. Nu alleen nog een paar graden warmer.. Oh en de zon is ook onwijs fijn voor het maken van foto’s. Ik houd van het perfecte licht!

Langer licht buiten

Ook hier kan ik van genieten. Niet meer altijd in het donker thuiskomen en weer lekker licht ‘s avonds. Hierdoor kan ik net even wat langer doorgaan met foto’s maken en dat is als blogger echt heel erg fijn.

♥ Uitstapjes en gezelligheid met Daphne

Ook hier kan ik zo oprecht van genieten. Eerst samen naar Rotterdam Alexandrium, daarna een bezoekje van Daphne op mijn verjaardag en een bezoekje aan Daphne op haar verjaardag. En onze volgende ‘date’ staat alweer gepland! 30 maart gaan we namelijk samen naar Den Haag <3 Nu al zin in!

Koffie drinken met mama

Het zijn de kleine momenten waar je het meeste van geniet en koffie drinken met mama is daar eentje van. Gezellig samen en lekker bijkletsen. Of het nu thuis is op de bank, buiten in het zonnetje of in een leuk koffietentje – ik vind het heerlijk!

♥  Nieuwe make-up 

Ben ik nu raar? Ik kan serieus blij worden van nieuwe make-up en zeker als het ook nog eens heel mooi is en je verwachtingen overstijgt. En alles op de foto zetten – in het perfecte zonlicht – is helemaal een geluksmomentje.

♥ Nieuwe sieraden

Ik heb er een nieuwe verslaving bij, ghehe. Ik vond sieraden altijd al leuk, maar droeg vrijwel altijd hetzelfde. Sinds ik bij Sparnaaij werk, wissel ik graag af en kan ik echt oprecht gelukkig worden als ik weer een nieuw sieraad aan de collectie kan toevoegen om af te wisselen. Oepsie 🙂

Naar de bioscoop

Het was alweer een tijdje geleden dat ik naar de bios was geweest, maar gisteravond zijn Jorn en ik samen naar Allegiant geweest. Ondanks dat je amper met elkaar praat en met je volle aandacht naar de film zit te kijken, vind ik het altijd onwijs gezellig om naar de film te gaan. In april heb ik alweer een biosdate gepland, maar dan met m’n mama en schoonmama – we gaan naar de ladies night!

Kun jij ook zo van de kleine dingen genieten?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)