De laatste weken heb ik het onwijs druk. Zowel op mijn werk als in de weekenden. Want: in het weekend wil ik ook gewoon zoveel mogelijk leuke dingen doen, vooruit werken voor mijn blog en YouTube-kanaal én met Jorn of vriendinnen afspreken. Daardoor heb je soms plannen waar je al weken of maanden naar uitkijkt. De andere keer heb je gewoon dingen waar je zin in hebt, ook al hebben ze geen concrete datum. Een mix van deze twee soorten ‘plannen’, heb ik vandaag gemaakt voor een artikel. Hier kijk ik de komende tijd naar uit.

Ik kijk uit naar mijn verjaardag

Uiteraard kijk ik uit naar mijn verjaardag. Sommige mensen vinden het maar niks om jarig te zijn, maar ik voel me toch altijd wel een beetje speciaal die dag. Gewoon een goede reden om iets te vieren. Mijn verjaardag is namelijk al over iets meer dan twee weekjes. Dan mag ik alweer 23 kaarsjes uitblazen. Waar ik het meest naar uitkijk? Cadeautjes krijgen en lekker veel taart eten, haha. Ben nog net een klein kind wat dat betreft. Ik ga het dit jaar niet uitgebreid vieren, maar gewoon voor familie en vrienden zoals elk jaar. Gewoon gezellig. Ik kijk ernaar uit!

Ik kijk uit naar een verjaardagsoutfit scoren

Vlak voordat ik jarig ben, gaan mama en ik altijd uitgebreid winkelen samen. Ten eerste om een verjaardagsoutfit te scoren en verder gewoon zodat we weer lekker wat nieuwe dingen kopen aan onze voorjaarsgarderobe kunnen toevoegen. We maken er dan altijd een dagje van. Met de trein gaan we naar een grote stad en dan trekken we er echt de dag voor uit. ‘s Ochtends eerst koffie, ‘s middags lunchen en soms plakken we er ook nog een diner aan vast. Zo gezellig altijd! Dit jaar twijfelen we tussen Den Haag en Utrecht, want die steden vinden we zelf het leukste, maar hebben we vorig jaar ook allebei al eens gedaan met een dagje winkelen (één keer voor mijn verjaardag, de andere keer gewoon eens tussendoor). Misschien hebben jullie nog suggesties? Laat ze dan zeker achter in de reacties! Liefst iets wat rond maximaal een uurtje reizen met de trein is.

Ik kijk uit naar een nieuwe telefoon uitzoeken

Vandaag, dus de dag dat dit artikel online komt, ga ik met Jorn naar Amsterdam om ramen te lunchen (Japans). Daarna gaan we weer terug naar Hoofddorp, want: ik mag een nieuwe telefoon uitzoeken! Mijn abonnement bij Vodafone loopt over een paar maanden af, dus ik mag nu alweer verlengen. Nu hield ik al maanden in de gaten wanneer het moment daar was, want ik kijk er echt naar uit om een nieuwe telefoon te hebben. Niet per se omdat mijn iPhone 7 niet goed meer werkt. Integendeel zelfs; hij werkt nog meer dan prima. Ik wil gewoon een nieuwe telefoon vanwege de awesome nieuwe camerafuncties. Ja, zo’n type persoon ben ik echt. Ik heb mijn zinnen gezet op de iPhone Xs. Een flinke uitgave per maand (en eenmalig), maar ik weet gewoon dat ik er geen spijt van ga krijgen.

Ik kijk ernaar uit om meer informatie over freelancen uit te zoeken

Het is toch wel steeds meer een plan aan het worden om dit jaar te gaan freelancen. Maar voordat ik die stap echt zet, wil ik gewoon het één en ander uitzoeken. Bijvoorbeeld of ik een nieuwe website ga maken of dat ik mijn blog als portfolio aanhoudt. Wat wil ik qua design met mijn blog? En qua inhoud? Wat is er mogelijk naast mijn parttime baan als online marketeer? Welk uurtarief ga ik vragen? Dat soort dingen wil ik goed uitzoeken, dan wil ik een concreet plan maken en daarna zet ik pas echt de stap. Ik kijk er wel echt naar uit om deze dingen uit te zoeken en vervolgens van deze minidroom, werkelijkheid te gaan maken.

Ik kijk uit naar de lente

Ik kijk er niet alleen naar uit, ik ben er ook echt aan toe. Ik heb het zó gehad met alle grijze, regenachtige, sneeuwachtige, koude winterdagen. Geef mij maar meer zon en lekker stijgende temperaturen. Geef mij maar gewoon de lente! Langer licht, meer zon, mooie bloemetjes buiten, vogeltjes die fluiten (dat rijmt ook nog). Naar buiten zonder jas en met blote benen onder een rokje. Ja, ik krijg er gewoon zin in als ik eraan denk. Ook geeft het me zoveel meer energie om dingen te gaan ondernemen. Dus dat is ook gunstig voor het freelance-uitzoek-werk. Het enige wat van mij weg mag blijven deze lente, is mijn hooikoorts. Daar kijk ik dan weer wat minder naar uit, haha.

Ik kijk uit naar een dagje even helemaal niks

Ik zei het in de intro al: de laatste tijd is het ontzettend druk. Ik werk namelijk 32 uur per week, help mijn moeder daarnaast waar het kan met de webshop, wil gewoon sporten, leuke dingen doen en mijn blog en YouTube-kanaal onderhouden. Soms merk ik dan wel dat ik te veel van mezelf vraag, omdat ik dan mijn hele weekenden vol plan. Ik weet gelukkig wel wanneer ik mezelf moet stoppen. Dan geef ik er ook gewoon aan toe als een dagje iets niet lukt. Maar gewoon een ‘gepland’ dagje helemaal niks doen, daar kijk ik écht naar uit. Dus niet geforceerd, omdat alles op de dag zelf niet gaat. Gewoon van tevoren al bedacht van ‘aankomende zaterdag ga ik helemaal niks doen’. Nu maar kijken wanneer dat ervan komt, haha.

Waar kijk jij de komende tijd naar uit?