2015-05-13-15.06.44-1024x681Hoi allemaal. Normaal staat er op zondag een nieuwe A Week With Joyce voor jullie klaar, maar deze heb ik lekker een dagje verplaatst. Vandaag wil ik het namelijk over iets heel anders hebben. Vandaag is het 4,5 jaar geleden dat Jorn en ik officieel ‘verkering’ kregen. Ja, die verkering staat tussen aanhalingstekens, want echt verkering kan je het niet meer noemen. Maar dat we al 4,5 jaar gelukkig samen zijn, dat weet ik zeker. Vandaag vertel ik je kort hoe we elkaar leerden kennen, wat voor leuke dingen we hebben gedaan en kijk ik vooruit naar de toekomst. Lees je mee?

Hoe alles begon

DSC_4809Ik leerde Jorn al een jaar eerder kennen dan dat we begonnen met ‘daten’. Op dat moment was ik 14 jaar oud, een jong meisje in haar puberteit en helemaal niet bezig met een serieuze relatie. Met wat vriendinnen (die Jorn al kenden van school) gingen we ‘s avonds buiten chillen in de zomer. Op een avond besloten we spontaan bij Jorn aan te bellen (dat kon gewoon op die leeftijd). Daar stonden we dan, met 4 meiden van 14 jaar bij Jorn voor de deur. Hij was toen 16. Ik kan je vertellen dat het ongelooflijk awkward was en volgens mij vond hij dat ook. In die tijd bestond MSN nog – gosh, dat waren nog eens tijden –  en we stalkten Jorn dan ook wanneer hij online kwam. Achteraf hartstikke zielig, haha. Daarna vervaagde het contact.

IMG-20130224-WA0001

Ongeveer een jaar later nam Jorn weer contact op met een vriendin van mij. Hij had mij ergens gezien en wilde wel weer contact, maar wist niet hoe. Mijn vriendin was supersneaky en hoorde hem meteen uit. Ze vroeg mij dan ook een aantal dagen later “Ken jij Jorn nog?”. Nadat ik ja had geantwoord, stelde ze voor om weer eens met hem af te spreken. Ze vertelde mij ook dat hij mij wel een leuke meid vond, dus het was superawkward de eerste keer. Mijn vriendin was er toen nog bij. Daarna besloten we nog wat vaker af te spreken en na een aantal ‘chill-dates’, werd het officieel. Op 13 juni 2011 – ik was toen 15 jaar – vroeg Jorn of ik zijn vriendinnetje wilde worden. Overduidelijk is nu vast wel dat ik ‘ja’ had gezegd, haha. Nu 4,5 jaar verder kunnen we wel zeggen dat de relatie serieus is geworden. En heel cliché, ik hoop dat het nog jaren zo blijft!

Stedentrip Londen en voor het eerst samen op vakantie

DSC02418Toen we anderhalf jaar samen waren, gingen we op onze eerste stedentrip. Samen. Met z’n tweetjes. We hadden 4 dagen Londen geboekt, tussen Kerst en Oud&Nieuw. Het was de mooiste trip ooit <3 No lies! Ik heb sinds die tijd zo’n heimwee naar die stad en Jorn en ik kunnen allebei zeggen dat het onze favoriete stad is! Toch hebben we nog geen herkansing geboekt – wordt tijd. Afgelopen zomer gingen we voor het eerst met z’n tweetjes op vakantie. De jaren daarvoor gingen met mijn ouders en/of Jorn z’n ouders mee. Vorig jaar gingen we zelf. Met z’n tweetjes in de auto naar Italië. En man man man wat duurde de reis lang. File na file, maar we kwamen aan. Daarna was het twee weken volle bak genieten op de camping. We mochten in de caravan van Jorn z’n ouders, dus de reis was helemaal niet duur – zeker niet nadat iedereen alles voor ons wilde betalen, hahaha.

De komende jaren

20130805_162922Allereerst wil ik zeggen dat ik hoop dat Jorn en ik nog vele jaren met elkaar mogen beleven, want ik ben niks meer zonder hem. Daarnaast hebben we al vaak vragen gekregen over samenwonen. We hebben er ook zeker over nagedacht, maar het zit er gewoon nog niet in. We zouden het allebei willen, maar we studeren allebei nog. Een appartement is dan best duur en bovendien krijgen we die lastig, omdat we geen vast inkomen hebben. Dus voorlopig blijven we allebei lekker thuis en gaan we hard sparen – ook qua spullen – om uiteindelijk wel samen een plekje te kunnen krijgen. Vooral dat spullen sparen gaat heel goed – bestek, servies en glazen genoeg! En dan hoop ik natuurlijk nog dat Jorn en ik nog meer leuke tripjes gaan maken (we willen heel graag naar mijn oom in Dubai en naar Parijs) en gewoon veel leuke dingen mogen beleven samen.

Dat was mijn korte verhaal – die uiteindelijk toch langer werd dan de bedoeling was – over hoe de afgelopen 4,5 jaar voorbij zijn gevlogen. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen, haha. Ik vond het in elk geval heel leuk om te delen!

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)