Hii. Aan het begin van 2017 maakte ik een overzicht met doelen voor 2017 en alle dingen die ik graag dit jaar wilde gaan doen. Inmiddels is het december, dus lijkt het mij leuk om terug te kijken op deze doelen. Heb ik ze waargemaakt? Of zijn ze nog bezig? Daar kom je vandaag achter!

Een afstudeerplek vinden

Ik had voor mezelf als doel gesteld dat ik een afstudeerplek wilde vinden in 2017. Dat verliep niet helemaal soepel (lees hier meer), maar gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en ben ik daar nu vier dagen per week bezig voor mijn scriptie. Tussendoor werk ik ook nog mee waar het lukt en leer ik veel nieuwe dingen. Deze kan ik in elk geval van mijn bucketlist afstrepen!

Afstuderen

Ik wilde het liefst afstuderen in de zomer van 2017, maar helaas is dat niet gelukt (zoals ik hierboven aangaf). Wel ben ik er natuurlijk druk mee bezig en hoop ik over een maandje mijn diploma op zak te hebben. Het doel is dus in zicht, maar ga ik niet meer halen in 2017. Maar begin 2018 mag natuurlijk ook, dat scheelt niet zoveel.

Vakantie vieren in Italië

Yes, dat heb ik zeker gedaan! Vrij last minute boekten mijn ouders toch nog een vakantie naar het Gardameer en ging ik met ze mee. In het begin van het jaar schreef ik dat Jorn en ik graag drie weken samen wilden gaan, maar niet veel later boekte Jorn een vakantie naar een vriend in Japan. Superleuk natuurlijk, dus uiteindelijk ging ik met mijn ouders. Ook heel erg gezellig! Volgend jaar hopelijk wel echt met Jorn, haha.

Dagjes weg

Naar het buitenland ben ik dit jaar niet veel geweest, maar ik heb wel tripjes gemaakt naar bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag en Utrecht. De enige keer dat ik in het buitenland was, was met een weekje vakantie bij mijn opa afgelopen zomer. Toen gingen we een dagje naar Oberhausen om te winkelen. Zo ben ik toch zo nu en dan op stap geweest. Die kunnen we dus ook afstrepen!

Afspreken met Daphne en Brittany

Deze kan ik absoluut van mijn lijstje strepen, want we hebben elkaar al meerdere keren gezien dit jaar. We hebben zelfs als twee logeerpartijtjes met z’n drietjes gehad! Maar ook dagjes Den Haag, Haarlem en Amsterdam om lekker te shoppen en foto’s te maken zaten ertussen. Hopelijk kunnen we voor de kerst nog een datum met elkaar prikken!

500 abonnees halen op YouTube

En mijn laatste doel voor 2017 was het halen van 500 abonnees. Nou, dat is met 833 abonnees op het moment van schrijven zeker gelukt! Stiekem hoop ik de 1000 nog te halen voor het einde van de maand, maar dat wordt nog spannend. Dus ben je nog niet geabonneerd? Dat kan hier.

Zoals jullie dus kunnen lezen heb ik veel van de dingen van mijn bucketlist af kunnen strepen. Nog niet alles, maar dat moet vast goedkomen en anders heb ik volgend jaar weer een nieuwe kans.

Hoe gaat het met jouw bucketlist?