Daar ben ik weer. Tijd om weer even een update te plaatsen, want het wil nog niet echt vlotten met dat bloggen en YouTuben. De laatste keer dat ik een weekartikel plaatste, was alweer op 8 juli. Dat was mijn 200e. Omdat ik sindsdien dus heel wat weken heb overgeslagen en ik gewoon te lui ben om al deze weken in te halen (#sorrynotsorry), leek het me vandaag leuk om een korte update te geven met alle hoogtepunten van de afgelopen periode! Dan kunnen jullie binnenkort weer gewoon elke week met me meekijken in mijn leven. Hopelijk. Lees je gezellig mee?

Een tijdje geleden schreef ik een soortgelijk artikel. Toen maakte ik namelijk een hele lijst met dingen waar ik van genoten had. Als je die gemist hebt, kun je die hier teruglezen. Het ‘grootste’ hoogtepunt van de afgelopen periode, was natuurlijk onze zomervakantie naar Italië. Jorn en ik gingen in juli weer heerlijk twee weken naar het Gardameer en hebben onwijs genoten. Daar maakte ik twee losse weekartikeltjes van. Ontdek hier het boekwerk met alles wat we de eerste week uitspookten en hier kun je meekijken in onze tweede week. Tijd om de lijst verder aan te vullen!

Dit waren mijn hoogtepunten van de afgelopen periode…

Mijn blog bestond 5 jaar (ook al is er qua namen nogal wat gewisseld, toch een leuke mijlpaal) – uiteraard de vakantie naar Italië – een langere samenwerking aangaan met Vila Hoofddorp op Instagram – een dagje Gouda met mijn dropjes Brittany en Daphne – een spontane lunch met Kim Carolina – Pringles met pizzasmaak (HOE LEKKER) – Italiaanse koffie & heel veel lekker Italiaans eten – spontaan een nieuwe designertas kopen en er heel gelukkig mee zijn – de eerste keer RX bij de crossfit (dus met het voorgeschreven gewicht) – een badpak kopen die goed zit (jammer genoeg nog niet kunnen dragen) – een ‘catlover’ mok van Blond Amsterdam vinden in de winkels (die is echt voor mij gemaakt!) – een heleboel video’s filmen na een ‘pauze’, nu alleen nog editen en plaatsen – nieuwe gerechten koken, in mijn eentje #trots – een Dopper thermosfles kopen; kan ik lekkere bakkies koffie meenemen naar werk – huisvrouw spelen tijdens de vakantie van mijn ouders en er goed mee wegkomen – een weekend Praag boeken in december #KERSTMARKT – lekker (na)zomers weer – een dagje ShowUp Event voor mama haar webshop – een nieuwe jurk scoren die buiten mijn comfortzone is en er vervolgens zo verliefd op worden, dat ik meer van dat soort jurkjes wil kopen – een weekendje logeren bij opa – heel veel bruschetta’s eten (en ze ook zelf maken) – bijkletsen en heel veel lachen met een schoolvriendinnetje – en last but not least… spannende keuzes maken; meer daarover later!

Wat waren de hoogtepunten in jouw leven de laatste tijd?