Hoi allemaal. Alweer anderhalve week geleden ging ik met Irina naar de House of Rebels persdag. Een tijdje geleden kreeg ik een uitnodiging en ik voelde me meteen vereerd. Die dag maakten we kennis met allerlei verschillende merken op een supermooie locatie met Amsterdam. Vandaag laat ik jullie graag wat meer zien van de dag! Kijk je mee?

De dag begon uiteraard bij de ingang (dûh), waar het er meteen al supermooi en gezellig uitzag. De locatie was Studio Automat in De Pijp in Amsterdam. Het zit eigenlijk vlakbij de Albert Cuypmarkt.

In de uitnodiging stond al dat er hapjes zouden zijn, dus dat was ook het eerste waar we op af liepen. Er lagen onder andere koekjes, cakepops, krentenbollen en popcorn. Heel veel keuze dus! Ik besloot uiteindelijk een cakepop te nemen met chocolade eromheen en de binnenkant was een beetje cookie dough-achtig. Heel erg lekker! Goed begin van de persdag in elk geval. Ook kregen we een milkshake zonder suiker. Mijne kwam uit de koelkast en was zelfs zó koud, dat hij bevroren was. Als ijsje was het ook best lekker geweest, maar uiteindelijk kreeg ik gewoon een nieuwe die niet bevroren was. Erg lekker hoor, maar heb hem niet helemaal opgedronken.

Bij de ingang waren we Priscilla en Melissa tegengekomen en hebben we daar een tijdje mee rondgelopen. We gingen de merken eigenlijk zo goed als op volgorde van binnenkomst af en daarom begonnen we bij My Bendel. Weer zo mooi neergezet.

 

My Bendel kende ik zelf nog niet, maar dat is ook niet zo gek. Het merk bestaat nog niet heel erg lang vertelde het meisje. Wel waren we allemaal direct verliefd op de diverse items die ze in de collectie hebben. Ze wist ons te vertellen dat het assortiment uit diverse soorten collecties bestaat met verschillende prijzen, waardoor er voor iedereen iets tussen zit. Bovendien zijn er materialen gebruikt die je niet hoeft te poetsen. Handig! Ik vind zelf de oorbellen op de eerste foto heel erg tof (allemaal).

Daarna gingen we door naar Lavera waar we meteen kennis maakten met de Hydro Effect producten (groene verpakking). Melissa en Priscilla hadden allebei al eens deze producten geprobeerd en wisten ons meteen te vertellen dat het serum groot favoriet was. Die wilden Irina en ik dan ook zeker proberen, want we waren erg nieuwsgierig geworden. Wat we ook merkten tijdens het event was dat de producten van diverse merken allemaal natuurlijke ingrediënten bevatten. Ook heel erg fijn!

Daarna gingen we even snoepen bij Jules Destrooper, waar letterlijk alle koekjes er lekker uitzagen. Volgens de mannen moet je kunnen genieten van je tussendoortje en daarom zijn alle koekjes uit hun assortiment gewoon gemaakt met suiker en boter. Lekker hoor! We proefden wat koekjes en ontdekten later op de dag ook een doos koekjes in onze goodiebag. Die doos is niet lang vol gebleven kan ik je vertellen. Overigens zag ik een deel van het assortiment laatst gewoon in de Albert Heijn liggen. Dus probeer ze zeker eens!

  

Toen was het tijd om in de kerststemming te komen met de meest foute, maar juist daardoor meest leuke kerstballen ever. Vondels is een Nederlands merk en heeft een enorme collectie aan fashionable kerstversiering. Geen saaie, standaard kerstballen meer in de boom, maar wat dacht je van een koffiezetapparaat, camera of doos met sushi. Ik wilde ze stiekem allemaal hebben! Ik kon ook meteen weer even bijkletsen met een oud-collegaatje, want zij is toevallig net bij Vondels gaan werken. Grappig dat je elkaar zo dan toch nog eens tegenkomt! Oh, en ik denk dat ik wel die camera ga proberen te scoren in de winkel.

Het merk Cosy & Trendy viel me niet direct op, maar toen ik eenmaal bij hun tafels met servies stond, werd ik verliefd. Wat een ontzettend mooie en uitgebreide collectie hebben zij! Alle sets die je hier op de foto ziet, worden geleverd met verschillende kleurtjes. Je hebt dus nooit alleen maar blauwe of groene borden, schaaltjes en bekers. Superleuk! Daar houd ik wel van. En dit servies hadden ze ook nog in een variant voor buiten, zodat het niet direct stuk gaat als je het per ongeluk laat vallen. Handig! Maar ze hebben nog véél meer prachtig servies. Oh, fotocredits gaan trouwens naar Irina.

Daarna kon ik mijn hart ophalen bij de chips van Boerderij Chips. Ik ben echt dol op chips (kun je me op elk moment van de dag blij mee maken of ‘s nachts voor wakker maken). Voordeel van deze chips is dat er geen E-nummers in zitten, waardoor je dus sneller een vol gevoel krijgt en dus minder ervan eet. Dat is wel beter, want ik zou normaal zo een complete zak alleen opvreten. Bovendien: ze smaken ook superlekker! De zak uit de goodiebag heeft het niet lang overleefd.

Na een kort bezoekje aan Dermasence, maakten we kennis met het merk Living Nature: een natuurlijk merk, maar dan zonder de ‘saaie’ uitstraling die natuurlijke merken vaak hebben. Irina en ik werden voornamelijk aangetrokken door de mooie lipsticks, maar leerden uiteindelijk van alles over de reiniging van de huid. We kwamen erachter dat we het al die tijd fout hebben gedaan en de dame raadde ons een aantal producten aan voor onze droge huidjes. Ik ben benieuwd of ik snel kennis mag maken met dit merk in de vorm van producten!

Daarna was er voor ons nog maar één merk te gaan en dat was DIY Soap. Dit merkt verkoopt onder andere allerlei pakketjes om je eigen scrub, body cream of gezichtsmaskers te maken. Echt een ontzettend leuk idee en bovendien ook leuk om cadeau te geven. Het ene product is makkelijker te maken dan het andere, maar dat is juist leuk en zo kun je verschillende dingen proberen. Je kunt ook een bezoekje brengen aan de winkel in Amsterdam om ter plekke een scrub te maken. Dan staan alle ingrediënten en etherische oliën al voor je klaar en scheelt je dat thuis weer afwas. Ik kreeg nog een zoutscrub mee, die ik snel eens ga proberen.

We maakten nog een foto met de enorme lippen en ballonnen en gingen daarna weer langzaam richting huis. We waren er inmiddels al heel wat uurtjes, dus onze kaarsjes waren opgebrand. Het was een ontzettend leuke, informatieve en leerzame middag. Rebels, thanks for having us!

Welk merk kende jij nog niet?