DSC_0399Hiiii. Een hele tijd geleden plaatste ik een Christmas Roomtour. Inmiddels is het alweer lente, dus leek het mij leuk om vandaag weer eens een nieuwe roomtour te doen. Ik heb mijn kamer weer opgevrolijkt met nieuwe kaartjes en ik heb wat dingen een nieuwe plek gegeven. Dus ben je benieuwd naar mijn decoratie? Kijk dan vooral verder!

DSC_0400DSC_0401DSC_0415Hier is één van mijn plankjes (op de andere helft staat mijn nagellakrek). Op dit hoekje heb ik het bruidsboeket, die ik afgelopen december ving, staan en laten drogen. Ook heb ik hier mijn klembord met quote van vtwonen staan. Het kaarsje kreeg ik laatst van mijn lieve (ex-)collaga. Het huisje is van Xenos en ik moet daar nog steeds een kaars in doen. Het leuke kaartje met quote is van Studio Catootje en kost 1,50 EUR. Deze tekst past echt bij mij!

DSC_0406 DSC_0408 DSC_0407Dit is mijn tweede plankje. Hier staan wat theelichthouders. Deze kocht ik rond kerst bij Groenrijk en ik vind ze te leuk om weg te halen. De foto van mijn lieve opa en oma staat ook nog steeds op dit plankje. Ook heb ik een leuke poster staan van Van Mariël, die staat er inmiddels ook al een tijdje. I love kitties! Het roze quote-kaartje is ook van Studio Catootje en vind ik echt tof! Ook deze kost 1,50 EUR. De tekst slaat voor mij terug op het bloggen. Dit doe ik met mijn passie voor schrijven en anders niet! En dan het roze kleurtje, I just love it!

DSC_0403 DSC_0405 DSC_0404DSC_0416Naast mijn bed heb ik de oude ‘poef’ staan, die eerst in de woonkamer stond. Daarop heb ik een groot dienblad met deze leuke dingetjes. De poster staat er inmiddels alweer een tijdje. Ook staat er een foto van mij en Jorn van bijna 4 jaar geleden (wat gaat de tijd hard). De leuke kleine kaartjes komen ook van Studio Catootje en kun je hier en hier vinden. Ze kosten beiden 1,50 EUR.

DSC_0409 DSC_0410Ook mijn kast heb ik opgepimpt! Ik heb mijn weeksparenschema daarop geplakt. Het schema vond ik bij Jennie. Het kaartje met ‘You Rock‘ is ook van Studio Catootje en kun je hier vinden. Ik heb deze op mijn kast geplakt, omdat dit toch wel een plek is waar ik elke dag naar kijk. Als ik dan een keer een dipje heb, zie ik die tekst en dat geeft mij weer motivatie! (EUR 1,50)

DSC_0411 DSC_0412Op mijn spiegel heb ik dit vrolijke kaartje hangen van Studio Catootje. De kleurtjes en de tekst maken me gewoon blij. En ik geef toe dat ik stiekem wel eens zing en dans terwijl ik in de spiegel kijk, oepsie. (Het kaartje vind je hier en kost ook 1,50)

DSC_0413Op mijn bijzettafeltje staan deze leuke vaasjes en deze gave theelichthouder. Deze heb ik voor mijn verjaardag gekregen en ik vind ze echt tof! Ook staat er nog een orchidee, maar die ben ik vergeten water te geven (it didn’t survive), dus die was niet fotowaardig, ghehe.

DSC_0417 DSC_0418En als laatste heb ik dit op mijn vensterbank staan. De poes was Friendje en het konijn was Kiko, die beiden inmiddels overleden zijn. Still missing them! In het ‘love’ dingetje moet nog steeds een andere foto. Het betonnen huisje is van de Xenos en het theelichthoudertje is van Groenrijk.

DSC_0414Dit was dan alweer mijn lente roomtour. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en wie weet tot een volgende roomtour! En mocht je geïnteresseerd zijn: bij Studio Catootje verkopen ze nog veel meer leuke dingen! Neem dus vooral even een kijkje.

Zijn jullie ook zo gek op kaartjes als ik?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Liefs Joyce 

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram