Hiii. Ik heb een heuse shopverslaving. Wanneer ik zeg dat ik niks meer mag kopen, gaat het vaak nog geen dag goed. Ik word stiekem gewoon heel gelukkig van geld uitgeven en nieuwe dingen kopen. Maar bij welke winkels kom ik de laatste tijd veel en graag? Ik deel vandaag een lijstje met mijn favoriete winkels. Lees je mee?

WE Fashion

Ik kom echt ontzettend graag bij WE. De items zijn daar misschien wat duurder dan andere winkels, maar ik kan er altijd mooie dingen vinden. Of het nu fijne spijkerbroeken, een mooie jurk of fijne blousjes zijn; bij WE kan ik altijd wel slagen. Misschien komt het ook wel een beetje omdat mama er werkt en ik dus ook korting krijg, maar echt. Loop eens binnen bij WE en je vindt vast ook wel iets voor jezelf!

Costes

Hoewel ik bij Costes niet supervaak iets koop – mede vanwege de hoge prijzen – kom ik er wel heel graag. Ik loop altijd even naar binnen als ik in de buurt ben en vind altijd hele mooie items in de rekken. Bovendien vind ik het interieur van de winkels prachtig, dus alleen daar zou ik al voor naar binnen wandelen. Oh en je moet echt even tijdens de sale gaan kijken, want sommige dingen zijn echt ver afgeprijsd! Maar ik heb ook genoeg andere mooie items in mijn kast hangen die ik gewoon of tijdens kortingsavonden heb weten te scoren.

Hunkemöller

Waar ik vroeger nooit wat gaf om ondergoed, kan ik een mooi setje tegenwoordig wel waarderen. Ik voel mezelf gewoon veel beter en mooier in mooi ondergoed. Die setjes en onderbroekjes heb ik de laatste tijd telkens gekocht bij Hunkemöller. Ze hebben hele mooie dingen, ik weet eindelijk welke maat ik echt nodig heb én ik heb een klantenpas. Hierdoor kan ik punten sparen en heb ik al een aantal keer items gekocht met €5 korting. Fijn! Nu loop ik stiekem een stuk vaker binnen om even te kijken.

H&M

Hoewel het bij H&M altijd heel erg wisselt of ik er iets leuks vind, kom ik er wel regelmatig. De ene keer slaag ik er beter dan de andere keer, ook wat betreft de prijzen. Zo vind ik de ene keer een mooi jurkje voor 40 euro en de andere keer een fijne basic voor slechts 10 euro. Ook hebben ze hele mooie bralettes en kan ik vaak wel slagen voor een bikini bij H&M. Ik ga in elk geval regelmatig naar binnen en vaak vind ik wel iets wat bij me past.

KIKO

Hoe kan het ook anders? Natuurlijk moet mijn favoriete make-upwinkel er ook tussen staan! Kiko vind ik een prachtig (budget) merk met ontzettend goede kwaliteit. Soms gooien ze de prijs omhoog, maar dan komen ze altijd wel weer met een nieuwe collectie voor een fijner (en kleiner) prijsje. Bovendien vind ik elke keer wel weer iets nieuws om te proberen en daarna als favoriet te benoemen. Mijn tips: de nagellakken, de Extra Sculpt Volume Mascara en de Velvet Matte Lipsticks. Maar eigenlijk is alles wel mooi en fijn!

Lush

En dan last but not least is Lush. Je kunt de winkel altijd van een afstand ruiken en dan weet ik al dat ik even naar binnen wil. Hoewel ik dan de vaste collecties al 100 keer heb gezien, weet ik altijd wel iets nieuws te vinden. Ik kom er graag voor badproducten, douchegels en de I Love Juicy shampoo, maar ook voor huidverzorging of cadeautjes loop ik weleens naar binnen. Bovendien reageert mijn huid op alle producten van Lush goed (dat is niet met alle merken het geval) dus daarom vind ik het ook een fijne winkel.

Wat is jouw favoriete winkel?

liefs Joyce