DSC_0012

Hoi allemaal. Afgelopen week werd ik weer een jaartje ouder en mocht ik 20 kaarsjes uitblazen. Die dag werd ik al lekker verwend door papa, mama, Dylan, Jorn en Daphne. Zaterdag was het tijd voor een ‘feestje’ en vierde ik mijn verjaardag met heeeel veel mensen. Het was onwijs gezellig en iedereen heeft me ontzettend verwend. Daarom leek het mij leuk om jullie te laten zien wat ik heb gekregen en van wie. Kijk je mee naar mijn gekregen verjaardagscadeautjes?

Eerst even een disclaimer: ik laat het niet zien om op te scheppen. Ik heb gewoon ontzettend lieve familie en vrienden en iedereen heeft me verwend. Daarvoor wil ik ze ontzettend bedanken! <3

DSC_0021

Van Jorn z’n oom, tante, neef, nicht en hun aanhang kreeg ik een superleuk suèdine jurkje. Daarbij kreeg ik een heerlijk sjaaltje met sterretjes en een nagellakje van Essie in de kleur Master Plan. Het idee achter deze combinatie: ik kan het mooi dragen naar mijn werk! Superleuk en helemaal mijn stijl!

DSC_0023

Donderdag kwam lieve Daphne helemaal vanuit Roosendaal naar Hoofddorp speciaal voor mijn verjaardag – lief <3. Ze kwam niet met lege handen, want van haar kreeg ik Het Bucket List boek! Wiehoeee, die wilde ik zo graag hebben. Dankjewel Dappie!

DSC_0026

Van de oom en tante van mijn mama kreeg ik een heerlijk – en ook groot – parfum. Het merk kende ik nog helemaal niet, maar het ruikt erg lekker.

DSC_0027

En ook van mijn beste vriendin Fleur en haar vriend kreeg ik een heerlijk parfum! Deze is van Calvin Klein en ook dit is weer zo’n megafles. Ik kan voorlopig weer vooruit <3

DSC_0030

Jorn z’n opa kwam ook gezellig langs en van hem kreeg ik deze nagellakken van Essence. Superschattig, want hij vindt het altijd helemaal leuk als ik mijn nagels heb gelakt, hihi. De kleurtjes zijn Be Awesome Tonight! en Ice Cream Party.

DSC_0031

Dit is stiekem geen cadeautje van iemand, maar een cadeautje van mezelf voor mezelf. In Den Haag trakteerde ik mezelf op een lipstick van Urban Decay en ik liet hem inpakken. Ik pakte hem op mijn verjaardag weer uit, hihi.

DSC_0032

Van familie van Jorn kreeg ik een leuke sleutelhanger. Hierbij zat ook nog wat geld 🙂

DSC_0033

Van een vriendin van mama kreeg ik dit setje met een dienblad, thee, kopjes, potje (met zelfgebreid dekselkapje) en onderzetters. Superschattig!

DSC_0040

Van mijn lieve collega’s kreeg ik onverwachts ook een cadeautje. Dit schattige armbandje en uiteraard kan ik deze om naar mijn werk. Leuk!

DSC_0044 2

Van mijn vrienden van de donderdagavond-turngroep kreeg ik Girl Online van Zoë en de prachtige oorbellen van Ti Sento – die je kon zien op mijn wishlist. Hier ben ik ook echt superblij mee!

DSC_0045

Kim en Bernadet konden er helaas niet bij zijn, maar ze hadden samen wel een pakket samengesteld vol met cadeautjes. Al deze prachtige, lekkere en handige items zaten erin. Wat een verwennerij en ik kan niet wachten om de spullen te gaan proberen! Bedankt meiden <3

DSC_0035 2

Van mijn broertje kreeg ik een Douglas cadeaukaart, nadat ik zelf had gezegd dat ik dat wel een leuk cadeautje vond. Ik weet denk ik al wat ik hiervan ga kopen!

DSC_0036

Van papa en mama (en een beetje van mezelf, want ik heb geld bijgelegd) kreeg ik een 50 mm lens. Wiehoeee, nu kan ik hopelijk nog mooiere productfoto’s gaan maken!

DSC_0048

Van Jorn z’n ouders en broer kreeg ik deze prachtige ring van Melano. Hij is rosegoud en de twee steentjes – of Meddy’s zoals ze officieel heten – kun je verwisselen! Helaas is de maat iets te groot, dus die moet ik nog even gaan ruilen.

DSC_0051 2

En dan last but not least… van Jorn kreeg ik een prachtig Daniel Wellington horloge! Het is de versie met de rosegouden kleur. Die vond ik ook nog het mooist, dus win-win. Ik ben er echt zo blij mee!

verjaardagscadeautjes

Dat waren dan al mijn gekregen cadeautjes. Echt ontzettend veel en iedereen heeft me verwend. Verder kreeg ik ook nog geld van wat mensen. Ik had dan ook écht veel mensen over de vloer gehad, maar gelukkig was het heel gezellig. Iedereen die dit leest: bedankt dat jullie er waren en voor jullie leuke cadeau(s)! Ik ben met alles heel erg blij <3

Word jij ook altijd verwend op je verjaardag?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)