flatlaysDat Daphne van La Vie De Daphne de flatlay in blogland (weer) populair heeft gemaakt, was je misschien al opgevallen. Iedereen die haar volgt, wordt aangestoken met het flatlay-virus en gaat zelf ook experimenteren. Ik ben ook schuldig! Daphne haar prachtige flatlays zorgen ervoor dat ik elke keer weer het gevoel krijg van ‘wil ik oooook’. En dus ging ik ook experimenteren met het maken van flatlays. En met mijn adviseuse Daphne op WhatsApp, komt dat vast helemaal goed. Vandaag laat ik een aantal flatlays zien waar ik trots op ben! Kijk je mee?

Allereerst – volgen jullie Daphne al? Nee? Go follow her Instagram now (klik!)! En als je dan toch bezig bent, volg haar blog dan ook meteen op Bloglovin’!

Ten tweede – een flatlay betekent simpelweg een foto maken van bovenaf. Alle spulletjes liggen plat op de tafel, grond, het bed of waar dan ook en jij maakt de foto gewoon van bovenaf. Dit geeft hele speelse effecten en als je telkens dezelfde achtergrond gebruikt, creëer je ook eenheid op je kanaal. Dat willen we toch allemaal?

Genoeg gekletst nu, door naar mijn flatlays waar ik het meest trots op ben!

flatlays flatlay 2 flatlay 3 flatlay 4flatlays

Zo, het zijn er heel wat, maar ik vind dit mijn best-gelukte flatlays. Elk met een andere reden: de compositie, de combinatie van kleuren, de combinatie van recht en schuin of er staan gewoon leuke producten op. Uiteraard heb ik nog meer flatlays gemaakt, maar dit zijn dus mijn favorieten, hihi.

Ik blijf nog lekker verder oefenen en inspiratie opdoen. Als je alle flatlays wil zien, volg mij dan op Instagram (klik!) en blijf op de hoogte! Hopelijk heb ik je nu ook aangestoken met het flatlay-virus – graag gedaan hoor!

Wat is jouw favoriete flatlay?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)