bucketlist 2016Hoi allemaal. Iedereen heeft wel van die dingen die ze absoluut gedaan willen hebben – een bucketlist. Ook ik heb zo’n bucketlist. En omdat ik dit jaar toch graag wel wat dingen gedaan wil hebben, leek het mij leuk om een aantal dingen van mijn bucketlist van 2016 met jullie te delen. Kijk je mee?

♥ Een bezoekje brengen aan Dubai

Mijn oom werkt sinds een tijdje in Dubai als hotelmanager en ik zie dat als dé kans om eens een bezoekje te brengen aan Dubai. Als het goed is gaan we in de herfstvakantie ernaartoe, maar er staat nog niks gepland.

4 dagen naar Londen

Ook op mijn bucketlist voor dit jaar, is een vierdaags bezoek aan Londen. De laatste keer dat ik in Londen was, is inmiddels ruim 3 jaar geleden en ik heb echt heimwee. Ik vind het zo’n toffe stad! Ook hier zijn Jorn en ik voor aan het kijken, maar we hebben nog niks gepland.

Panda’s kijken in Ouwehands Dierenpark

Dit jaar komen er als het goed is twee pandaberen naar Nederland. Het park waar ze gaan komen is Ouwehands Dierenpark en daar ging ik vroeger altijd met mijn opa en oma heen. En omdat panda’s gewoon ontzettend cool zijn, wil ik zeker even langsgaan als ze er zijn.

♥ Shoppen bij DM

Misschien niet zo heel interessant, maar ik wil dus serieus eens naar een DM-winkel in Duitsland. Iedereen is er altijd zo enthousiast over. In de zomervakantie willen Jorn en ik een paar dagen naar mijn opa en hij woont vlakbij de Duitse grens. Keulen, here we come!

♥ Met mama een webshop openen

Het idee om een webshop – met bijvoorbeeld interieurspulletjes – te openen, komt vooral vanuit mama, maar het lijkt me ontzettend tof om haar daarbij te helpen. Veel dingen probeert ze al samen met papa te regelen, maar als het daadwerkelijk lukt om het dit jaar te volbrengen, wil ik haar absoluut helpen!

Mijn algehele bucketlist is natuurlijk een stuk groter, maar dit zijn een aantal dingen die ik in 2016 graag gedaan wil hebben. Mochten jullie het leuk vinden als ik de algemene dingen van mijn bucketlist deel, laat dan vooral een reactie achter!

Wat staat er op jouw bucketlist voor 2016?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)