Hiii. Een tijdje geleden plaatste ik een artikel met daarin Pickwick Tea Topics. Ik had een verzameling gemaakt van de vragen die op het label van de theezakjes van Pickwick stonden en die beantwoordde ik in een artikel. Vandaag is het tijd voor deel twee! Wat is bijvoorbeeld mijn favoriete feestdag en wat eet ik graag als ontbijt. Lees snel verder om dat te ontdekken!

Wat zou je doen als je nooit meer hoefde te werken?

Dit is een hele goede vraag. Ik denk dat ik dan gewoon alsnog mijn blog en YouTube-kanaal blijf vullen met leuke content. Anders zit je ook maar te niksen en zo heb ik toch gewoon een leuke hobby die ik kan blijven onderhouden. Daarnaast zou ik gaan reizen en zou ik bijzondere plekken op de wereld gaan ontdekken. Dat moet toch kunnen als je niet meer hoeft te werken, omdat je genoeg verdient (hebt).

Wat is je favoriete feestdag?

Absoluut kerst. Ik ben echt gek op de kerstdagen, zoals ik ook al vaker in artikelen heb aangegeven (mocht je mijn blog al wat langer volgen, haha). Ik vind de sfeer rond kerst heel gezellig: overal lampjes, de kerstboom, kerstmuziek, lekker eten en heel veel gezelligheid met familie. Oh en als mijn verjaardag als feestdag telt; die is ook favoriet ;p

Met welke beroemdheid zou jij een kopje thee willen drinken?

Ed Sheeran. Without a doubt. Dat lijkt me echt zo leuk! Hij is bovendien één van mijn favoriete artiesten, dus dat zou een soort dream come true zijn. Hij moet dan natuurlijk wel ook wat van zijn liedjes zingen. Anders krijgt hij geen thee (nee geintje).

Wat is de mooiste herinnering uit jouw kindertijd?

Ik moest hier even over nadenken, maar dat zijn ongetwijfeld alle logeerpartijtjes bij m’n opa en oma. Dat was altijd zo ontzettend leuk. Ik herinner me vooral nog de weekjes voordat we op zomervakantie gingen. Dan gingen mijn broertje en ik altijd al bij opa en oma logeren en de hele week leuke dingen doen en lekkere dingen eten en leuke spulletjes kopen. Dat soort momenten mis ik echt, maar zijn ook hele fijne herinneringen uit mijn kindertijd <3

Wat eet je het liefst als ontbijt?

Ik heb veel verschillende ontbijtjes die ik lekker vind. Zo geniet ik elke zondag van twee eitjes op brood en met feestdagen van een uitgebreid ontbijt. Maar wat ik de laatste tijd graag eet in de ochtend is sojayoghurt met honing en cruesli. Superlekker, relatief gezond en voedzaam! Maar ook crackers met kaas of leverpastei vind ik erg lekker in de ochtend.

Dat was het dan alweer voor de Pickwick Tea Topics #2. Inmiddels heb ik alweer een heleboel andere vragen verzameld, dus deel drie komt er ook zeker! Nu ben ik benieuwd: met welke beroemdheid zou jij een kopje thee willen drinken?