Hii. Ik ben dol op thee en zeker nu ik de hele dag op kantoor zit voor mijn afstudeerscriptie, gaan er heel wat theezakjes doorheen. Nu heeft Pickwick al een hele tijd van die ‘tea topics’ op de labels staan en normaal beantwoordde ik ze alleen tegen mezelf of stelde ze aan de persoon in de buurt. Maar het leek me ook wel leuk om een aantal vragen te verzamelen en vandaag te beantwoorden! Kijk je mee?

Ten eerste: volgens mij is er al eens een blogger geweest die dit soort artikelen maakte en, shame on me, ik weet dus niet meer wie het was. Dus als je dit leest: laat het me vooral weten! Dit idee kwam dus niet helemaal vanuit mezelf, maar zat ergens diep verstopt, omdat ik het ooit bij iemand had gezien. De vragen kunnen uiteraard wel verschillend zijn, maar goed. Ik heb de leukste van de afgelopen tijd verzameld!

In welke sport zou jij Olympisch atleet willen zijn?

Als je mij kent of al wat langer volgt, dan weet je het antwoord op deze vraag waarschijnlijk al. Ik heb vanaf mijn zevende tot mijn 18e ongeveer geturnd in de selectie. Natuurlijk droomde ik toen wel al eens over het worden van een internationaal talent, maar helaas was ik daar niet voor gemaakt haha. Maar het zou toch heel erg gaaf zijn om in mijn geliefde turnsport Olympiër te mogen zijn. Nu volg ik het gewoon lekker vanaf de bank.

Wat is voor jou het beste gevoel ter wereld?

Momenteel is dat wanneer ik een vrije dag heb, eindelijk tijd en zin vind om te bloggen, foto’s te maken of video’s op te nemen, maar ook wanneer ik een heerlijke dag samen met Jorn kan besteden. Oh, en het idee van het inleveren van mijn scriptie geeft me een heel goed gevoel (oké, ook een beetje stress – na 8 januari geeft het me tijdelijk het beste gevoel omdat ik ervan af ben).

Wat zou je doen als je in één dag 1000 euro mocht besteden?

Ik denk dat ik dan een retourticket naar Londen zou boeken en daar uitgebreid zou gaan shoppen. Op zoek naar mooie kleren, make-upjes en accessoires en dat ook nog eens in mijn favoriete stad! Misschien dat een deel sparen ook nog wel handig is, maar ik zou echt goed gaan shoppen. Hoe kan het ook anders, haha. Oh en ik denk dat ik mijn moeder en Jorn dan ook meeneem.

Wat is je favoriete vakantieland?

Overduidelijk: Italië. Hier kan ik echt elk jaar weer naartoe en nieuwe dingen ontdekken. Het Gardameer is mijn favoriete bestemming. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet veel meer heb gezien van Italië, maar de sfeer daar is zo ontzettend fijn en gezellig, dat het elke keer weer voelt als thuiskomen. Ik krijg meteen weer zin om op vakantie te gaan.

Welk muziekinstrument zou je willen leren bespelen?

Ik wil al jaren piano leren spelen. Er is een bepaald stuk wat ik zó graag zou willen leren, maar het is ook best lastig. Ik heb ooit eens overwogen om een keyboard te kopen en lessen te nemen, maar op dat moment vond ik het nog best duur. Op zich viel het mee, maar destijds kon ik dat niet betalen. Later zou ik heel graag een piano in huis willen (omdat ik ze ook zo mooi vind). Als dat ooit gebeurt, dan wil ik zeker leren pianospelen.

Dat was het alweer voor deze eerste Pickwick Tea Topics. Inmiddels ben ik alweer begonnen met een nieuwe verzameling vragen en als je zelf nog leuke vragen tegenkomt, laat het me zeker weten! 

Wat is jouw favoriete vakantieland?