Processed with Moldiv

Hoi allemaal! Een tijdje geleden werd ik door lieve Manon voor The Three Things TAG. Toen wilde ik hem meteen onthouden en zo snel mogelijk invullen. Maar ik geef toe, ik was het gewoon helemaal vergeten. Van de week las ik weer een nieuw artikel van haar en kwam ik deze weer tegen. Ik dacht  ‘Oh ja!’ en heb de vragen meteen genoteerd. En vandaag ga ik ze beantwoorden! Kijk je mee? 

Drie dingen in mijn tas

1. Mijn portemonnee. Het is misschien heel saai, maar deze heb ik altijd in mijn tas als ik die meeneem. Als ik mijn tas niet meeneem, vergeet ik hem nog wel eens hihi.

2. Een notitieboekje. Ik heb altijd een notitieboekje bij me voor als ik ineens een leuk blogidee heb. Ik vergeet ze anders sowieso, dus ik wil ze meteen kunnen opschrijven!

3. De lipstick van die dag. Als ik lipstick draag, dan heb ik de lipstick van die dag altijd bij me, zodat ik hem kan bijstiften.

Drie dingen op mijn bureau

Ik heb geen bureau, maar als ik er een had, zouden deze dingen erop liggen.

1. Mijn laptop. Die ligt nu altijd op een kastje en eigenlijk houd ik dan amper ruimte over voor andere spullen. Dus mijn laptop zou op mijn bureau liggen.

2. Een notitieboekje. Ja, ook hier weer een notitieboekje, zodat ik to-do-lijstjes, planningen en blogideeën kan opschrijven. Of de vragen van een bepaalde TAG, zoals ik bij deze had gedaan.

3. Overige troep. Ik heb wel een bureau gehad en die lag altijd helemaal vol met troep. Fotolijstjes, boeken, pennen, schrijfblokken en nog veel meer.

Drie favoriete meubelen bij ons thuis

Foto-04-08-15-19-12-01

1. Op nummer 1 staat sowieso mijn bed, ondanks dat hij verschrikkelijk kraakt haha.

2. Het bad. Is dat een meubel? Ik ben gek op ons bad en ga dan ook vaak lekker met Lush ontspannen.

3. De eettafel + stoel. Omdat ik geen bureau heb, werk ik altijd aan de eettafel. Ik maak er mijn huiswerk en typ er mijn blogjes (maar dat doe ik soms ook gewoon voor de tv op de stoel).

Drie favoriete fruitsoorten

1. Meloen. Ik ben gek op meloen! Vooral die galia- en quantaloupemeloenen (schrijf je dat zo?). Watermeloen lust ik alleen als ze echt zoet zijn.

2. Appel. Appels vind ik heerlijk als tussendoortje en neem ik ook vaak mee naar school.

3. Oh, ik kan niet kiezen; aardbeien of gouden kiwi’s. Oke, ik doe ze gewoon allebei! Hihi.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

1. Vera Camilla. Zij schrijft elke dag 2 artikelen of maakt video’s en ik lees en kijk echt bijna altijd. Ze schrijft echt leuke artikelen en ik ben stiekem best jaloers op haar make-upjes hihi.

2. Belle Vie Fashion. Priscilla schrijft niet elke dag een artikel, dus ik bezoek haar blog niet dagelijks. Maar als er een nieuw artikel op staat, kijk ik altijd wel even. Dus misschien niet dagelijks, maar wel altijd bij iets nieuws!

3. Glam and Glitters. Laura en Melissa schrijven ook niet dagelijks een artikel, maar om de dag. Maar ook hun artikelen lees ik altijd! Ze schrijven gewoon hartstikke leuk!

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

1. Cheerleader – OMI. Dit liedje hangt zowat 24/7 in mijn hoofd. Langzamerhand wordt het wel een beetje irritant.

2. I really like you – Carly Rae Jepsen. Als ik dit liedje eenmaal gehoord heb, blijft hij in mijn hoofd hangen. En ik zie ook áltijd Tom Hanks voor me als ik dit liedje hoor.

3. Man on a whire – The Script. Wat een heerlijk nummer is dat! Een tijdje terug was ik naar het concert en dit is en blijft mijn favoriete  nummer!

Drie dingen waar ik op het moment aan denk

1. Nu ik dit typ is het zaterdagavond en denk ik eraan dat ik morgen om 6:15 moet opstaan voor een dagje werken.

2. Over welk product zal ik eerst een review schrijven? Ik heb nog een heleboel producten liggen die ik al getest heb, maar nog een artikel over moet schrijven.

3. Maandag is de vakantie alweer voorbij. Het lijkt echt alsof ik net vakantie heb, terwijl ik zelf 1,5 week had. Ik heb de afgelopen week zoveel dingen gedaan, dat de week zo voorbij vloog.

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

Oh jeetje, deze vind ik écht oprecht moeilijk! Ik voel echt dat ik hele lieve meiden weglaat, want ik ken een heleboel bloggers met een leuke persoonlijkheid.

1. Melissa van Glam and Glitters. Melissa is op social media altijd heel erg lief en ook toen ik haar laatst ontmoette was ze superlief en spontaan.

2. Manon van Manon’s Tea Party. Manon ken ik echt al mijn hele leven en ze is zo’n schatje! Bovendien blogt ze ook gewoon heel persoonlijk en dat maakt het ook leuk.

3. Bernadet van Glorious Ladies. Sinds kort heb ik veel social mediacontact met Bernadet en van dat contact kan ik opmaken dat ze spontaan, maar misschien ook wel een  beetje verlegen is. En ze is gewoon heel eerlijk en dat vind ik leuk!

Drie favoriete sporten

143309740_5pBbjkr6_A3F12F7663

1. Turnen. Turnen staat echt op nummer 1. Kan ook niet anders als je 11 jaar in de selectie hebt gezeten en zelfs nu ik gestopt ben, nog 1 keer recreatie doe. Het is niet alleen mijn favoriete sport, het is mijn ‘liefde’ en mijn passie.

2. Dansen. Dansen vind ik ook best leuk. Vooral moderne dans en hiphop vind ik mooie en gave stijlen, maar ik heb het nog nooit gedaan.

3. Volleybal. Ja, ik vind volleybal op zich best leuk, maar ik ben er echt megaslecht in. Joyce en balsporten? Nee, die gaan niet samen (lees: Joyce krijgt alleen maar ballen tegen haar hoofd).

Drie dingen waar ik gelukkig van word

1. Mijn familie. Heel cliché, maar ik word daar echt gelukkig van. Ik heb maar een kleine familie en zie ze heel weinig. Ik word dan echt gelukkig als ik ze weer kan zien!

2. Mijn vriend Jorn. Nog zo’n cliché, maar hij maakt me gewoon echt gelukkig!

3. Shoppen. Ik word daar zo blij van, haha. Ik kan altijd zo genieten van de spulletjes die ik nieuw kocht en ik zou het liefst elke dag shoppen.

Drie favoriete quotes (op dit moment)

*zoekt op Instagram en in fotogalerij*

Do it with passion or not at all

1. Happy girls are the prettiest. Deze geeft aan hoe ik mijn leven wil leiden. Iemand die gelukkig is, straalt meer. Daarom probeer ik vaak zoveel mogelijk leuke dingen te doen!

2. Do it with passion or not at all. Deze betrek ik op alles, maar vooral op mijn blog. Dit doe ik met passie en plezier en anders zou ik het helemaal niet doen.

3. I’m not weird, I’m limited edition. Ghehe, ik ben niet gek, ik ben limited edition, duh!

Drie vakantiebestemmingen

1. Gardameer, Italië. Hier kom ik al sinds ik heel klein ben en ik ben gewoon gek op deze plek! Het voelt ook elke keer weer als thuiskomen als ik daar ben. En ook dit jaar ga ik er weer heerlijk 2 weekjes heen, maar deze keer voor het eerst met alleen Jorn :).

2. Londen. Wauw, wat is dit een prachtige stad! Ik ben echt verliefd op deze stad en heb zooo’n heimwee. Ik wil echt zo snel mogelijk weer eens terug!

3. New York. Ik ben daar nog nooit geweest en ben ontzettend nieuwsgierig. Ooit hoop ik hier een weekje of 8 dagen te vertoeven! Of langer natuurlijk (als mijn portemonnee het toelaat).

Drie dingen die ik dit jaar wil doen

1. Parijs bezoeken. Ik wil al jaren naar Parijs en ben er nog nooit geweest. Ik zou het leuk vinden als 2015 het jaar wordt dat ik naar Parijs kan.

2. Een nieuwe laptop kopen. Ik heb mijn laptop inmiddels al meer dan 4 jaar en ik merk echt dat hij aan vervanging toe is. Als ik op vakantie ben geweest, ga ik keihard sparen.

3. 100 Bloglovin’ volgers halen. Het lijkt me zo tof om voor het einde van dit jaar (en misschien nog wel voordat ik precies een jaar blog) deze mijlpaal te halen! Volg jij me al? Klik hier!

Dat was alweer de TAG. Ik vond het erg moeilijk, maar wel leuk om deze in te vullen! Bij veel dingen moest ik na 2 antwoorden echt goed nadenken en bij anderen had ik juist aan 3 te weinig, haha! Bij dezen wil ik Bernadet en Elise taggen om de tag ook in te vullen! Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden :). En natuurlijk mag je de TAG altijd gewoon overnemen! Laat je het dan weten?

Liefs Joyce 

Follow me: Twitter Facebook – Bloglovin’ – Pinterest Instagram