vakantie

Woehoe, het is zomer! Sinds een klein weekje heb ik officieel zomervakantie en daar ga ik natuurlijk van genieten. Het mooie weer laat helaas nog even op zich wachten, maar ik hoop dat het snel echt zomer wordt. Dit jaar heb ik ook weer een aantal plannen gemaakt voor de zomer en die deel ik vandaag met jullie! Kijk je mee?

Een weekje in Brabant

Normaal ga ik lekker op vakantie naar Italië, maar omdat Jorn en ik graag naar Dubai willen dit jaar – om mijn oom te bezoeken – zat dat er financieel helaas niet in. Toch wilden we er eventjes uit, dus we gaan een weekje bij mijn opa in Brabant logeren! We hebben de week al helemaal volgepland: dagje Arnhem, dagje Ouwehands Dierenpark, dagje Oberhausen, leren koken van chefkok opa en misschien nog wel veel meer. We hebben er erg veel zin in – en opa ook. Hebben we toch nog een beetje vakantie.

Stedentripje Parijs

Ja je leest het goed! Ik ga deze zomer ein-de-lijk naar Parijs. Wat ik wil gaan doen, hebben jullie een tijdje terug al in een artikeltje kunnen lezen (klik). Jorn en ik gaan samen, maar helaas gaan we maar twee daagjes. Gelukkig was de treinreis niet zo duur, want we profiteerden van de leuke actie van Thalys een tijdje terug. En hoewel we maar 2 dagen gaan, heb ik onwijs veel zin in ons bezoek aan deze stad.

Werken

Dat moet ook gebeuren. Om geld te kunnen sparen voor Dubai – en voor andere leuke tussendoordingetjes – wil ik ook extra gaan werken. Ik hoop dat ik gewoon lekker wat dagen terecht kan bij de juwelier (dat vind ik nu eenmaal heel erg leuk), maar anders ga ik kijken of ik via het uitzendbureau nog iets anders kan vinden.

Bloggen: wel of geen zomerrooster?

Wat betreft mijn blog, weet ik het nog niet helemaal. Er zijn veel bloggers die een zomerrooster maken, omdat mensen nu eenmaal weg zijn of van het lekkere weer genieten. Maar zelf vind ik het dagelijks bloggen heel erg leuk om te doen. Wie weet kijk ik gewoon lekker per dag of ik de volgende dag iets inplan. Dan zie ik daarna wel weer verder. Voorlopig dus nog geen speciaal zomerrooster!

Meer YouTube-video’s

Iets wat ik sinds vorige week ben gaan doen en wat ik deze zomer absoluut wil doorzetten, is het plaatsen van twee video’s per week. Elke vrijdag kwam er al een nieuwe video online, maar vanaf nu komt er ook elke dinsdag een video online. De laatste tijd merk ik dat ik het maken van video’s net zo leuk vind als het schrijven van artikelen en dus wil ik er meer mee doen. En het hebben van een vlogcamera werkt ook aanstekelijk: ik wil continu vloggen. Dus vanaf nu: twee video’s!

Wie weet ga ik deze zomer nog wel meer dagjes weg, met vrienden en vriendinnen afspreken en zonnebaden. Genoeg tijd in elk geval!

 Wat ga jij deze zomer doen?

liefs Joyce