Anne & Max Arnhem

Hello. Nieuwe plekken ontdekken om lekker te lunchen of koffie te drinken doe ik maar al te graag, ook in steden waar ik nog niet of niet zo vaak ben geweest. Tijdens het weekje vakantie bij opa, brachten Jorn en ik een bezoekje aan Arnhem. Daar ontdekten we de hotspot Anne & Max, die op meer plekken in Nederland te vinden is! Kijk je mee naar deze leuke hotspot?

DSC00267DSC00271

Zoals vele eerdere hotspots, kun je ook bij Anne & Max terecht voor een kop koffie, ontbijt of lunch. Maar ook kun je lekker high teaën (ja, zo schrijf je dat écht!) of gaan voor een hapje in de namiddag. Met het interieur proberen ze echt een huiskamersfeer te creëren, waardoor het altijd gezellig is. Anne & Max: “Jouw huiskamer in de stad.

DSC00274

Het interieur bij Anne & Max in Arnhem vond ik ontzettend leuk. Marmeren tafels (halleluja), groene details, grote huiskamerstoelen: alles om dat huiskamergevoel naar voren te halen. Achter de balie staan in een grote wandkast allerlei kopjes, flessen wijn en heel groot het logo. Superleuk en duidelijk daardoor!

Anne & Max Anne & Max

Jorn en ik bestelden er alleen een kop koffie, maar we hadden nog wel getwijfeld of we er iets lekkers bij gingen nemen of meteen wilden gaan lunchen. We deden het niet, maar we willen het zeker nog een keer gaan doen. Er stond genoeg lekkers op de kaart in elk geval. Oh en ik kreeg een leuk figuurtje op mijn koffie en op Jorn z’n mok stond een leuke tekst. Het zijn de kleine details die het hem doen, hoor.

Wij waren dus bij Anne & Max in Arnhem. Het adres daarvan is Bakkerstraat 50. Maar ze hebben ook filialen in onder andere Amsterdam, Leiden en Den Haag. Kijk vooral op de website of er eentje bij jou in de buurt zit!

Ben jij wel eens bij Anne & Max geweest?

liefs Joyce