coffeelicious

Hello. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe hotspot. Ik was laatst met Daphne in Rotterdam geweest en wij hadden van tevoren bij iemand anders een hotspot gezien waar we graag heen wilden. We konden een kop koffie en lunch wel gebruiken, dus we wisten niet hoe snel we deze hotspot gingen opzoeken. Ik heb het over Coffeelicious in Rotterdam. Vandaag vertel ik je er meer over!

coffeelicious

Bij Coffeelicious zit je altijd goed: het is een populaire lunchroom en ze serveren niet alleen overheerlijke Britse en Nederlandse ontbijt- en lunchgerechten, maar ze hebben zich ook gespecialiseerd in de kunst van koffie zetten. Alles wat bij Coffeelicious de toonbank overgaat is huisgemaakt en met liefde bereid. Er staan dan ook veel personeelsleden achter de toonbank om voor jou de lekkerste, verse gerechten te maken.

coffeeliciousDSC00087

Bij Coffeelicious draait het allemaal om koffie en taart. Daarom zul je binnen ook allemaal verschillende soorten taart onder glazen stolpen vinden. Kiezen is extra moeilijk, want alles ziet er verrukkelijk uit. Daarbij is het natuurlijk ook leuk om op de foto te zetten. De koffie die ik probeerde was een ‘simpele’ Latte Macchiato, maar hij smaakte onwijs lekker.

DSC00088

Je kunt bij Coffeelicious dus ook terecht voor ontbijt en lunch. Allemaal op een eigen manier gemaakt, want ik bestelde een tosti en kreeg het bovenstaande gerecht. Dat is bij hun een tosti; net weer even anders, maar erg lekker. Daarnaast serveren ze een bakje druiven, wat een frisse twist geeft aan je hartige gerecht. Hoe gek die combinatie ook lijkt, is het juist heel erg lekker. Wist je trouwens ook dat je een high tea kunt reserveren bij Coffeelicious?

coffeelicious

Er is ook genoeg plek bij Coffeelicious in Rotterdam om te zitten. Je kunt binnen plaatsnemen op twee verdiepingen en ze hebben ook een soort tuin waar je kunt zitten. Het leuke vind ik ook nog dat het in eerste instantie op een woonhuis lijkt, maar er dan zo’n leuke hotspot van is gemaakt. Het interieur is een combinatie van modern en vintage. De blauwe stoeltjes vind ik erg leuk met de lichte muur en donkerdere vloer. Een interieur om bij weg te dromen terwijl je geniet van je overheerlijke kop koffie.

Zelf was ik bij Coffeelicious in Rotterdam, maar ze hebben ook een lunchroom in Dordrecht. Mocht je dus in de buurt zijn, neem dan zeker even een kijkje! Adres Rotterdam: Nieuwe Binnenweg 174. Adres Dordrecht: Wijnstraat 182. Je kunt eventueel nog meer informatie opzoeken op hun website!

Ken jij Coffeelicious al?

liefs Joyce