4 leuke hotspots in AntwerpenHello hello. Het is alweer ruim een week geleden dat ik in Antwerpen was met Jorn. Damn, wat gaat de tijd toch snel. We hebben een heerlijk weekend gehad en leuke dingen gedaan. De twee fotoverslagen van het weekend vind je hier en hier. Maar ik ben nog niet uitgekeken op Antwerpen – en ik hoop jullie ook niet – dus vandaag leek het mij leuk om 4 leuke hotspots op een rijtje te zetten. We zijn hier zelf geweest en vonden het erg leuk en/of lekker! Deze 4 hotspots moet je echt even bezoeken als je in Antwerpen bent!

Désiré de Lille Tearoom

4 leuke hotspots in AntwerpenWeet je die lekkere wafel nog uit het fotoverslag? Die aten Jorn en ik bij het leuke tea room Désiré de Lille. Maar niet alleen voor wafels kun je er terecht, ook voor een ontbijtje, lunch of ander lekker tussendoortje kun je er gezellig gaan zitten. Het is een stuk groter dan het lijkt en je kunt hier zowel in het voor- als najaar op het terras zitten. Zomers lekker in het zonnetje, ‘s winters op het verwarme en overdekte gedeelte. Of ga voor een take-out!

Adres: Schrijnwerkersstraat 16

Foodmaker

4 leuke hotspots in AntwerpenWanneer je een hotel zonder ontbijt hebt, gewoon zin hebt in koffie of op zoek bent naar een lunch of tussendoortje, kun je een bezoekje brengen aan Foodmaker. Als je vanaf het Centraal Station naar de Meir – winkelstraat! – loopt, kom je er praktisch langs. Niet alleen de inrichting is heel erg leuk, maar er is genoeg keuze in ontbijtjes, lunch of gewoon een tussendoortje. Heb je haast? Je kunt alles ook gewoon meenemen. Daarbij is het niet eens heel erg duur! Mooi meegenomen 🙂

Adres: De Keyserlei 9

Jüttu Conceptstore

4 leuke hotspots in AntwerpenBen je lekker aan het shoppen? Loop dan ook even binnen bij Jüttu Conceptstore. De inrichting van deze winkel is hemels: alles is ontzettend licht, netjes en overzichtelijk. Misschien niet voor alle budgetten – ik vond veel helaas nogal duur – maar er hangen wel veel leuke merken tussen. Daarbij moet je gewoon even binnenlopen om het interieur te bekijken!

Adres: Meir  19

Oudste café van Antwerpen

4 leuke hotspots in AntwerpenWil je niet plaatsnemen bij een van de cafés aan de Grote Markt, maar ben je wel op zoek naar een leuk café om een drankje te doen? Bij het oudste café van Antwerpen, Quinten Matsijs zit je ontzettend gezellig en de tijd vliegt voorbij. Er is genoeg keuze qua bieren, maar je kunt er ook plaatsnemen voor een frisje of iets anders. Wil je toch gek doen? Probeer dan het frambozenbier eens! Het café zit iets verstopter, maar met het adres en eventueel vragen aan anderen, heb je hem zo gevonden. Het zit in elk geval vlakbij de Grote Markt.

Adres: Moriaanstraat 17

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke hotspots in Antwerpen, maar hier zijn Jorn en ik geweest en ik vond ze zo leuk dat ik ze graag met jullie deel. Als jullie nog leuke hotspots hebben, laat het vooral in de reacties achter voor anderen of voor een toekomstig tripje naar Antwerpen!

Welke hotspot zou jij bezoeken?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)