Hometown Den Haag

Hoi allemaal. De laatste twee keer dat ik in Den Haag was, bracht ik een bezoekje aan een superleuk koffietentje – waar je ook lekker kunt zitten voor de lunch – en omdat ik zo enthousiast ben, leek het me leuk om er een kort artikeltje over te schrijven. Benieuwd naar de hotspot Hometown in Den Haag, lees dan snel verder!

Koffie, lunch & lekkers bij Hometown in Den Haag

hometown in den haag

De eerste keer dat ik bij Hometown in Den Haag kwam, was ik met mama. We spotten het vanuit de verte en voor zover we aan de buitenkant konden zien, zag het er superleuk uit. Het interieur is voorin wat lichter en achterin donker met veel vintage items. Het interieur is alleen al superleuk om te zien en maakt het hartstikke leuk om er plaats te nemen. We namen er alleen koffie, maar er is ook een groot aanbod aan lekkers voor bij de koffie – taartjes en meer!

hometown in den haag

De tweede keer was ik met Daphne en omdat we rond lunchtijd waren, besloten we ook te gaan lunchen. De menukaart is niet supergroot, maar er is genoeg keuze voor een lekkere lunch. En de broodjes die Daphne en ik hadden geprobeerd – carpaccio en gerookte kip – waren absoluut verrukkelijk! Oh en dit keer probeerde ik de Latte in plaats van Latte Macchatio en ik kreeg er een superleuk figuurtje bij!

Bij Hometown kun je niet alleen genieten van het interieur, een kop koffie en broodjes of taart. Je kunt er ook heerlijk zitten om te werken of gezellig bij te kletsen met een vriend(in). Heb je haast? Dan kun je je koffie ook ‘to go’ meenemen! Een absolute aanrader voor als je eens in Den Haag komt.

Je vindt Hometown Coffee & More aan het volgende adres: Buitenhof 4. Vlakbij het Binnenhof, makkelijk te vinden via de Passage in het centrum én tegenover het Maison de Bonneterie pand waar nu een H&M in zit.

Ben jij wel eens bij Hometown in Den Haag geweest?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)