Victor's Espressobar

Hoi allemaal. Dat ik graag leuke hotspots ontdek en met jullie deel, hebben jullie al in eerdere hotspot-artikelen kunnen zien. Maar er was er nog eentje die ik nog niet met jullie had gedeeld, maar waar ik zelf heel graag kom. Een bezoekje aan Haarlem gaat namelijk altijd gepaard met een bezoekje aan Victor’s Espressobar. Vandaag vertel ik je meer!

Victor's Espressobar

Victor’s heb ik niet zelf ontdekt. De eerste keer dat ik er een bezoekje bracht, was ik met mijn vriendin Manon en zij kende het al. Ze wilde mij het graag laten zien voor onze koffiedate en daar zeg ik geen nee tegen. Sindsdien ga ik er echt ontzettend graag heen als ik in Haarlem ben. Ik heb Victor’s ook voorgesteld aan Jorn en ook hij gaat er graag heen.

Victor's Espressobar

Victor’s is een espressobar – zoals de naam ook zegt – en je kunt er plaatsnemen voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers. Er is genoeg keuze, want het aanbod aan koffiesmaken met of zonder extra siroopshots is echt onwijs groot en daardoor sta ik elke keer weer te twijfelen wat ik nou zal nemen. Heb je geen trek in koffie? Een kopje thee of verse smoothie kan ook! Of heb je geen tijd om te gaan zitten? Neem dan je koffie to-go. Er zijn onwijs veel opties en dat maakt het zo’n leuke hotspot.

Victor's Espressobar

Het interieur van Victor’s is ook heel leuk, zoals je op de eerste foto’s uit dit artikel een beetje hebt kunnen zien. Je kunt aan een gewone tafel gaan zitten, maar ook plaatsnemen op de verhoogde bank met een hoog tafeltje én barstoelen. Alles is een beetje in vintage-retro sfeer en daar heb ik bij hotspots echt een zwak voor.

De kopjes koffie zijn er trouwens echt verrukkelijk en de gebakjes, macarons, broodjes en andere lekkernijen zien er – en smaken – onwijs lekker! Ben je in Haarlem? Neem dan zeker even plaats bij Victor’s!

Victor’s Espressobar vind je op de route naar Haarlem station vanaf het centrum. Het zit niet ver voorbij de Hema en je herkent het aan de voorgevel met de blauwe zonneschermen. Adres: Kruisstraat 35.

Wat vind jij van deze hotspot?

liefs Joyce