Zoet & ZaligHoi allemaal. Hotspots ontdekken is en blijft een leuke bezigheid. Of ik nu ergens ben waar ik nog nooit ben geweest of er juist heel vaak kom. Leuke hotspots met jullie delen is nóg leuker, want dan kunnen jullie zelf misschien ook eens langsgaan. Vandaag heb ik een hotspot voor jullie waar ik zelf altijd erg graag kom: Zoet & Zalig in Hoofddorp. Kijk je mee wat er voor je op het menu staat?

Koffie, lunch en lekkers

Zoet & Zalig

Niet alleen het interieur van Zoet & Zalig is leuk om te zien – veel spullen zijn zelfgemaakt of vintage-, ook op de gerechten doen ze altijd hun best. Of je er nu komt voor alleen een kopje koffie met wat lekkers of een uitgebreide lunch. Er is genoeg keus! Appelgebakjes, taart van de dag, potje lekkers, huisgemaakte limonade, torentje carpaccio, brood met geitenkaas en nog veel meer..! Voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen. Meer weten? Bekijk dan alvast de website.

Zoet & Zalig vind je in Hoofddorp op Polderplein 95. Een echte aanrader voor als je in Hoofddorp bent!

Ben jij wel eens bij Zoet & Zalig geweest?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)