ValentijnsdagHet is alweer bijna Valentijnsdag: de dag van de liefde. Jorn en ik doen nooit zoveel met Valentijnsdag. We geven elkaar wel eens een klein cadeautje of gaan wat leuks doen, maar dat vinden we net zo leuk om te doen op alle andere dagen van het jaar. Toch zijn er genoeg dingen die je met je lover, crush of date kunt gaan doen. Daarom heb ik er vandaag een aantal op een rijtje gezet. Met deze dingen verveel je je niet op Valentijnsdag!

♥ Uitgebreid lunchen of uit eten

We beginnen lekker cliché: ga lekker ergens een hapje eten. Of je nou gaat lunchen of dineren, het is allebei net zo gezellig en leuk. Probeer wel te reserveren, want veel restaurants zullen gegarandeerd vol zitten, haha.

♥ Naar de film

Nog zo’n cliché bezigheid. Ondanks dat het de hele tijd pikkedonker is en jullie naar een film zitten te kijken, is het een kans om lekker tegen elkaar aan te kruipen.

♥ High tea

Ook leuk én lekker om te doen: highteaën! Gezellig samen kletsen, zoete en hartige hapjes eten en veel thee drinken. En als je denkt dat mannen dat niet leuk vinden – vinden ze wel. Hallo er is toch eten?!

♥ Een taart, cake of koekjes bakken

Dit kun je gezellig thuis doen. Haal alle ingrediënten bij elkaar en ga samen aan de slag. Zo leer je elkaar ook weer beter kennen. Hoeveel geduld heeft hij eigenlijk? Of ben jij degene die ongeduldig wordt? Let wel op dat het geen bakmeelfestijn wordt, want dat moet je ook weer opruimen, haha! En daarna lekker samen smullen.

♥ Houd een filmmarathon

Zijn jullie allebei gek op bepaalde films? Blijf dan lekker de hele dag gezellig binnen, kruip onder een dekentje op de bank of op bed met iets lekkers te eten en te drinken en ga alle delen van die film achter elkaar kijken. Lekker knus!

♥ Houd een seriemarathon

Wat je met films kunt doen, kan je natuurlijk ook met series doen! Begin bijvoorbeeld een nieuwe serie en kijk alle seizoenen in één dag.

♥ Maak een bos- of strandwandeling

Is het mooi weer? Ga dan lekker samen naar buiten en maak een wandeling over het strand of in het bos. Lekker buiten uitwaaien, hand-in-hand lopen en heel veel lieve selfies maken. En achteraf duik je snel een café in voor een kop warme chocolademelk met slagroom. Heerlijk!

♥ Drankjes doen

En als laatste kun je er ook voor kiezen om samen een drankje te doen ergens. Of je nou gaat voor iets fris of juist liever een wijntje drinkt, het mag allemaal. Leer elkaar gewoon wat beter kennen of praat juist bij over wat je de laatste tijd hebt gedaan. Gezelligheid gegarandeerd!

Ga jij iets met Valentijnsdag doen?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)