beautyguru's

Hoi allemaal. Dat ik gek ben op make-up en dan met name op oogschaduw en lipsticks, is je vast niet ontgaan. Ik probeer bijna elke dag wel een mooie ooglook te maken en nieuwe dingen te ontdekken. En zo nu en dan doe ik eens lekker gek en pak ik het groots aan. En hoe tevreden ik altijd ben, zo ‘jaloers’ word ik als ik de looks van een aantal meiden op Instagram zie. De meest prachtige looks en vaak nog zelf aangeleerd ook. Vandaag laat ik je 5 beautyguru’s zien waar ik wel een make-uplesje van zou willen.

@beautycloudnl

make-uples

Allereerst wil ik Anneloes in het zonnetje zetten. Ik volg haar al een hele tijd en ik vind haar looks – en lipswatches – echt perfect! Zoveel variatie, perfect geblend en soms heel erg speels. Ik krijg altijd zin om met nieuwe looks aan de slag te gaan als ik weer een foto voorbij zie komen.  Keep going, Anneloes!

@xwiesx

make-uples

Nog een jonge vrouw van Hollandse bodem. Wies heeft ook al van die afwisselende looks, strakke wenkbrauwen en perfecte lipswatches. Van Wies zou ik wel eens een make-uplesje willen hebben en dan met name de ooglooks (en hoe je die perfect op de foto krijgt).

@kmbrlee_beyoutiful

make-uples

En dan voor vandaag de laatste guru uit ons koude kikkerlandje (ik volg er absoluut nog veel meer!) is Kimberley. Hoe zij in zo’n ‘korte’ tijd zo goed is geworden in looks en lipswatches creëren is echt waanzinnig. Een echte inspiratiebron om vooral nog even door te oefenen!

@lindahallbergs

make-uples

Linda maakt zoveel verschillende looks. Van dagelijkse looks, tot uitbundige looks zoals rechtsonderin. Ik vind het altijd heel erg tof om te zien en het lijkt me supertof om van haar een lesje in make-uppen te krijgen. Moet ik wel nog even een andere taal leren – of gewoon Engels of course.

@kaylahagey

make-uples

En last but not least; Kayla. Kayla is net zo veelzijdig als de andere guru’s, maar naar mijn idee zijn haar looks vaak wat opvallender en uitdagender en dat vind ik zo mooi. En natuurlijk is het allemaal supermooi geblend. Als ik een tutorial kijk, lijkt het zo simpel, maar op mijn ogen is het vaak een grote blur. Maar oefening baart kunst, dus ik oefen nog even door. Al zou een make-uplesje of 5 van al deze meiden goed van pas komen!

Van wie zou jij wel een make-uples willen?

liefs Joyce