Foto 23-11-15 19 39 41Jippie, Sinterklaas is weer in het land om de kindjes te verwennen! Maar ook wij kunnen genieten van Sinterklaas. Onze schoen zetten en surprises maken, we zijn sowieso met Sinterklaas bezig. Daarom is hij er ook om ons te verwennen. Geef maar toe: een cadeautje in je schoen is toch altijd een leuke verrassing, ongeacht van wie het komt. Daarom leek het mij leuk om vandaag de leukste schoencadeautjes te delen! Kijk je mee?

de leukste schoencadeautjes

Kerst CD Flying Tiger – € 4

Met Sinterklaas alvast in de kerststemming komen? Met deze CD komt dat helemaal goed. Hij staat vol met kerstklassiekers. En hij is lekker compact, dus past in je schoen. Zingen maar!

Lush Shower Gel Snow Fairy 100 gram – € 7,95 

Een cadeautje van Lush is altijd goed. Het verzorgt, ruikt heerlijk en het douchen wordt echt een ontspanmomentje.

Etos Botanical Boost – Prijzen variëren

De nieuwe Etos lijn is geen verkeerd cadeautje. Er is zoveel keus dat je elk product kan kiezen als schoencadeautje.

Hema deegstempel – € 4

Ben je gek op bakken? Deze deegstempel met leuke figuren en teksten van Hema is een superleuk en handig schoencadeautje. Bakken wordt nog leuker!

Hema kaars in glas – € 2,50

Kaarsjes maken de boel gezelliger en sfeervoller. En aangezien het buiten nogal donker is, is dat een perfect schoencadeautje!

Het Bucketlist boek – € 14,99

Hoe leuk is dit?! Een boek vol met dingen die je gedaan moet hebben. Past ook makkelijk in je schoen.. of eronder 🙂

Wat heb jij het liefst in je schoentje?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)