geld besparen op fashion

Ik ben dol op winkelen en koop graag elke week iets nieuws voor in mijn kledingkast. Helaas zit dat er natuurlijk niet altijd in. Zeker als student heb je niet altijd evenveel geld te besteden – zielige ik. Daarom is het handig om zo slim mogelijk om te gaan met je geld. Maar toch wil je er het hele jaar tiptop uitzien en in de nieuwste fashion-items rondlopen. Met deze tips bespaar je het hele jaar geld op fashion! En niet alleen als student.

♥ Wacht op leuke kortingscodes

Iets wat ik zelf nog moet leren, maar wat heel erg handig is: wachten op kortingscodes. Er zijn genoeg webshops waar je zo nu en dan een leuke aanbieding krijgt. Bijvoorbeeld 25% korting op een kledingstuk naar keuze of 10% korting op de hele bestelling. Dat scheelt nogal in geld, dus wacht op die codes!

Shop tijdens de sale

Een tweede tip waarmee je geld kunt besparen op fashion, is wanneer je shopt tijdens de sale. Kleding is dan vaak stukken goedkoper en er zitten altijd wel leuke dingen tussen. Soms zul je rekening moeten houden met de collecties, want rond deze periode zie je bijvoorbeeld veel meer winterkleding terwijl je richting het voorjaar gaat. Maar toch kun je genoeg leuks vinden!

 Er is niks mis met vintage

Er is niets mis met tweedehands kleding. Er zijn genoeg winkels waar je voor een fijn prijsje hele mooie items kunt kopen. Soms zelfs designeritems. Breng dus zeker eens een bezoekje aan een winkel met tweedehands kleding, voordat je winkels instapt en gaat voor de nieuwste collecties.

♥ Het hele jaar door betaalbaar

En dan zijn er natuurlijk nog winkels en websites waar je het hele jaar door kleding kunt kopen voor een fijn prijsje. Bij Your Look For Less shop je het hele jaar door kleding voor elk seizoen voor een fijn studentenprijsje. Zo hoef je nooit te wachten tot het betaalbaar is, want dat is het altijd. Win-win!

VIP-shoppen to the fullest

Als laatste tip: ga naar speciale VIP-nights en sample sales. Veel winkels en webshops organiseren deze regelmatig en dat is het moment om met leuke kortingen of voor kleine prijsjes nieuwe kledingstukken te scoren! Deze uitnodigingen verschijnen meestal in je mailbox, dus schrijf je vooral in voor een nieuwsbrief.

Op welke manier bespaar jij geld op fashion?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)