Het was alweer een tijdje geleden dat ik een bezoekje bracht aan de IKEA, dus het begon weer te kriebelen om te gaan. Ik haalde Jorn over om te gaan, dus afgelopen woensdag reden we naar IKEA Haarlem om lekker te neuzen, inspiratie op te doen en wat leuke dingetjes te kopen. Vandaag wil ik jullie laten zien welke spulletjes ik heb gekocht. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinsten? 

Allereerst kocht ik een Bräda laptopsteun. Deze steun kun je gebruiken om je laptop op te zetten als je wilt werken vanaf de bank, je bed of gewoon aan je bureau. Hiermee creëer je een betere werkhouding voor jezelf. Ideaal, aangezien ik om de paar weken naar de chiropractor moet. Ik kocht een roze, want roze is altijd goed. Deze kostte me € 3,99 en kun je hier vinden.

Ook kocht ik een nieuwe set met witte kledinghangers. Deze had ik al eens gehaald voor aan mijn kledingrek, maar ik wilde ze ook graag in mijn kledingkast hebben. Nu heb ik ze zowel aan mijn kledingrek als in mijn kast. De hangers kosten (volgens mij) € 3,49. Ik ben de prijs vergeten en ik kan het niet terugvinden op de website. Ze waren in elk geval lekker betaalbaar.

Ook kocht ik een kaarshoudertje waar ik mijn make-upkwasten, mascara’s, oogpotloden, lippotloden en alles wat erin past, in kan stoppen. Ik had ze al bij anderen gezien en ik was lang op zoek, maar ik kon hem steeds niet vinden. Nu ik dit artikel schrijf, heb ik spijt dat ik er niet nog eentje heb meegenomen. Maar hey, nu heb ik een goede reden om nog eens naar IKEA te gaan :D. Het houdertje kost € 1,99.

Ook kocht ik een nieuw kussen. Toen ik de hoes met die leuke, roze blokjes zag, verdween hij meteen in het karretje en ploep, de vulling erbij. Het kussentje heeft een mooi plekje gekregen tussen mijn andere kussentjes op mijn bed. De volgende keer neem ik denk ik dezelfde mee, maar dan in het grijs! De hoes kostte me € 4,99 en de vulling € 2,00.

Jorn en ik kochten samen een setje met verlengsnoeren. Jorn zei dat het handig is en ik riep eerst heel hard “Nee, hoeft niet”. Maar toen bedacht ik me, dat ik het wel nodig zou hebben. Dus we kochten samen een setje van 2 en namen er allebei eentje mee naar huis. Prijs onbekend.

En als laatste, hetgeen waar ik het meest enthousiast over ben, is dit bureau. Jullie raden nooit wat deze mij heeft gekost! Ik heb voor dit blad en een paar poten slechts € 19,95 (!!!!) betaald. Geweldig toch?! Het blad is 100 bij 60 cm, dus prima grootte voor in mijn kamer. Hier had ik ook het verlengsnoer voor nodig, want het bureau komt precies in het midden van 3 stopcontacten te staan, die allemaal nét te ver weg zijn. Ik heb hem nog niet in elkaar gezet, maar zodra hij staat, laat ik het jullie weten! – Linnmon blad € 7,95 | Lerberg poten € 6,00 per stuk.

Ik ben erg goed geslaagd dit keer bij IKEA, maar ik heb me zeker nog ingehouden. Ik heb nog een aantal dingetjes op het oog, maar ik was nog van plan om met mama naar IKEA te gaan. Dus wie weet verschijnt er over een tijdje weer een IKEA shoplog.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)