interieur wishlistHoi allemaal. Het is alweer even geleden dat ik een wishlist met jullie deelde. Daarom heb ik er vandaag speciaal eentje in het teken van interieur! De winter- en feestdagen komen eraan, dus ik wil mijn kamer weer lekker veranderen en sfeervol maken. Plaids, kussens, accessoires en zelfs Kerst: het staat er allemaal tussen. Ik spotte moois voor m’n slaapkamer bij H&M Home, Sissy Boy en Hema. Kijken jullie mee naar mijn interieur wishlist?

interieur wishlist

♥ H&M Home kaars in porseleinen potje – € 5,99

HOE COOL IS DEZE? Een kaars in een zilveren potje die lijkt op een kerstboom! Superkitsch, maar wel superleuk. Deze zou ik alleen al vanwege de vorm neerzetten en ik zou haast vergeten dat het een kaarsje is. Waar ik overigens ook pas later achterkwam, haha.

♥ H&M Home katoenen kussenhoes veer – € 7,99

Ik heb al een heleboel kussentjes en heel eerlijk: ze liggen meer naast dan op mijn bed. Toch vind ik deze wel heel erg gaaf! De kleur van het veertje maakt ‘m lekker feestelijk, maar toch is hij voor elk seizoen heel erg tof!

♥ H&M Home zacht plaid – € 29,99

De dagen worden weer kouder, dus een plaid is niet alleen lekker om onder te kruipen op de bank. Het is ook heerlijk om deze bovenop mijn deken te leggen als ik ga slapen. Lekker warm! Daarbij staat een plaid ook stijlvol.

interieur wishlist

♥ Sissy Boy wasmand stripe – € 14,99

Ik wil al heel lang een nieuwe wasmand. Het paarse rubberen ding van de Action die ik nu heb, is gewoon foeilelijk. Zo’n canvas-wasmand lijkt me wel wat. Staat stijlvol en je ziet de was ook niet! Deze van Sissy Boy vind ik echt heel leuk en is ook nog betaalbaar.

♥ Sissy Boy hanger metaal – € 5,99

Ik heb zo’n leuk kledingrek staan en daar hangen simpele, witte, houten hangers op. Helemaal niks mis mee, maar ik vind die koperen ook zó gaaf! Ooit op een dag verzamel ik ze en hangt alles aan een koperen hangertje.

♥ Sissy Boy kast trolly – € 339

Dit is echt een droomkast. Deze zie ik later al helemaal in de woonkamer pronken. Dus voor nu is hij nog niet heel relevant, maar hij staat echt hoog op m’n wishlist. Eerst maar eens gaan sparen, want man man man, wat zijn dit soort kasten duur.

 

interieur wishlist

♥ Hema papieren sneeuwvlokken – € 1,50

Die papieren sterren en sneeuwvlokken vind ik echt heel leuk voor de komende feestdagen en deze van Hema is helemaal niet duur! Ik denk dat ik deze binnenkort ga halen en dan met een Kerstig washi tapeje ze aan mijn wandplankjes hang 🙂

♥ Hema vormkaars kerstboom – € 5

Hoe leuk is deze kaars?! Helemaal mijn ding! Ik zet hem dan ook echt alleen neer voor de sier, want branden vind ik dan zonde. In combinatie met wat theelichthouders en bijvoorbeeld die kaars van H&M staat hij te shinen op mijn bureautje! Ik zie het al voor me.

♥ Hema stolp 22 cm – € 10

De stolp is tegenwoordig onmisbaar in je interieur! Daarom wil ik er ook zo graag eentje. Tijdens de feestdagen wil ik hem speels versieren met bijvoorbeeld superschattige lampjes of kerstaccessoires. De rest van het jaar is het supertof om er een cactus onder te zetten! Hebben, hebben, hebben.

Wat staat er nog op jouw wishlist voor je interieur?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)