DSC_0098Hoi allemaal. Ik vind het heerlijk om make-up te verzamelen, maar wat jullie misschien niet wisten: ik verzamel ook allerlei accessoires voor in mijn kamer. Opbergboxjes hier, lampjes daar, kaartjes overal. Zo zou je mijn kamer kunnen omschrijven. Met Kerst kreeg ik wat nieuwe spulletjes, ik ben naar Loods 5 geweest en ook bij Groenrijk kocht ik nog wat leuke dingen. Ik heb alles een plekje gegeven en vandaag laat ik alles aan je zien! Kijk je mee?

stolpIk wilde al heel lang een stolp en ik heb er eindelijk eentje! Ik kreeg deze voor Kerst en hij is van de Hema. Ik heb hem een plekje gegeven op mijn bureau en er lampjes van de Groenrijk onder gedaan.

interieur accessoiresDe Groenrijk bij ons in de buurt gaat weg, dus ze verkopen nu veel met korting. Ik scoorde deze leuke poster in een lijst van Riverdale. En als jullie goed hebben opgelet, hebben jullie hem ook in een wishlist gezien (klik!).

DSC_0100 DSC_0105Voor Kerst kreeg ik deze superleuke ster met lampjes. Zo eentje of de letter ‘J’ stonden al een tijdje op mijn wishlist, maar helaas was de J overal uitverkocht. Maar de ster vind ik misschien nog wel leuker!

DSC_0104Bij Loods 5 kocht ik deze leuke ijzeren tekst. Dream big.

interieur accessoiresDe vtwonen-kaart met Awesome lag op kantoor en die mochten we meenemen. Daar zeg ik geen nee tegen hihi.

DSC_0107 interieur accessoiresDe opbergboxjes kreeg ik voor Kerst en zijn van Casa Vivante. Stiekem had ik ze zelf uitgezocht, omdat ze met de vtwonen feestkalender in de aanbieding zouden zijn. Maar ik kreeg ze uiteindelijk wel van iemand anders, haha. Bij Loods 5 kocht ik een inimini cactus en die zette ik in het middelste opbergboxje.

DSC_0099Guilty, deze is niet nieuw, maar ik vind hem zo leuk dat ik hem toch even wil delen, hihi.

Heb jij laatst nog interieur accessoires gekocht/gekregen?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)