Hiii. Het is inmiddels alweer zo’n anderhalve week geleden dat ik met mama op de vt wonen&design beurs was. We hebben die dag ontzettend veel inspiratie opgedaan, mooie dingen gezien en ik heb mijn fotografiekunsten weer naar een ander niveau proberen te brengen. Vandaag deel ik mijn mooiste foto’s van de vt wonen&design beurs 2017. Kijk je mee?

vt wonen&design beurs 2017: Flexa kleur van het jaar 2018

vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017

Niet zo lang geleden maakte Flexa de kleur van het jaar 2018 bekend. De kleur Heart Wood gaat het komende jaar de show stelen en dat deed hij al in de stijlkamers van Flexa. Heart Wood is een hele mooie, warme paarsroze kleur. In het ene licht heeft hij echt een warme roze ondertoon en de andere keer neigt hij meer naar paars of zelfs bruin. Ik vind het een hele mooie kleur en zeker in combinatie met grijs- en blauwtinten. Ik nam een kleurtester mee van Heart Wood en ik wil er graag iets leuks mee doen, maar wat is de grote vraag. Of ik deze kleur in mijn interieur zou willen? Ja, ik vind hem tof! Maar dan voor één wand of bijvoorbeeld een deel van de wand. Of Jorn het ook zo leuk vind als ik, dat weet ik nog zo net niet.

vt wonen&design beurs 2017: Karwei & Het Kabinet

vt wonen&design beurs 2017

Bij Het Kabinet maakte ik meerdere foto’s, maar eigenlijk was dit de enige waar ik echt trots op was. Hier vind je wat meer de items met een soort vintage uitstraling en dat past heel erg mooi bij het Scandinavische waar ik zo van houd.

vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017

Het ‘huis’ van Karwei vond ik echt ontzettend mooi ingericht. Je vond er zowel accessoires, meubels als zelfgemaakte items: het bed bijvoorbeeld! Supertof om dat op die manier te doen. Bovendien klopte de styling gewoon. Het was een mix van Scandinavisch door de lichte materialen, kleuren en het hout en industrieel, door de wat donkerdere meubels en stalen tafels. Het geheel klopte en als ik het zo kon overnemen in mijn eigen woning, zou ik het zo doen.

vt wonen&design beurs 2017: het vtwonen huis

 vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017 vt wonen&design beurs 2017

Het was een hele uitdaging om de inrichting van het vtwonen huis op de foto te krijgen, want het was ontzettend druk, dus er liepen telkens mensen door de foto’s heen. Maar het is me toch gelukt om een aantal mooie kiekjes te maken. Het huis was heel bijzonder. Elke kamer had weer een ander soort focus of kleur: de woonkamer was grijs met natureltinten, de slaap- en badkamer roze en de kleine keuken (er was ook nog een grote keuken) had allerlei grijs- en kopertinten gemixt. In één woord prachtig en alle kamers hadden iets unieks. Het huis was typisch vtwonen, maar was gelukkig weer heel anders dan de voorgaande jaren.

Naast een heleboel inspiratie, heb ik nog een paar items gekocht. Die hoop ik binnenkort in een grote shoplog te laten zien. Bovendien lijkt het mij leuk om vaker over interieur te gaan bloggen, dus als jullie nog ideeën of tips hebben, let me know!

Ben jij al eens naar de vt wonen&design beurs geweest?