Hoi allemaal. Het is alweer even geleden dat ik een interieur wishlist met jullie deelde, dus het begon weer aardig te kriebelen. In mijn kerstpakket van stage zat onder andere een cadeaukaart van vtwonen met een waarde van 50 euro. En die wil ik binnenkort eens lekker gaan besteden aan wat leuke en handige dingetjes voor in mijn kamer. Maar wat wil ik dan hebben? Nou, dat zal ik je laten zien. Deze items zou ik wel willen kopen van mijn vtwonen cadeaukaart!

Dit wil ik van mijn cadeaukaart..

vtwonen wishlist

♥ Wasmand House Doctor

Ik wil al tijden mijn lelijke wasmand vervangen voor dit prachtige exemplaar van House Doctor. Ik weet 100% zeker dat ik hem van mijn cadeaukaart ga kopen.

♥ vtwonen bureauplanner

Ik werd hebberig toen ik deze bureauplanner zag. Hij is superhandig voor op m’n bureau (goh) en om te plannen voor mijn blog en school.

♥ Lightbox A Little Lovely Company

Deze lightbox staat al superlang op mijn wishlist en met mijn cadeaukaart is dit de ultieme kans om hem te kopen! Alleen jammer dat de huidige levertijd 2-3 weken is.

Karlsson wandklok

Ik weet niet wat ik ineens heb, maar ik ben ineens obsessed met klokken. Deze van Karlsson vind ik echt heel erg tof.

Draadmand Present Time

Draadmanden zijn echt helemaal hip en ik heb er dan ook al een aantal in mijn bezit. Toch wil ik nog wel een grote, om bijvoorbeeld sjaals in op te bergen.

Riverdale fotolijst

Deze Riverdale fotolijst vind ik heel erg leuk door de quote. “Be led by your dreams” past echt helemaal bij mij.

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)

edit: misschien zijn er heel stiekem al een aantal items naar mij onderweg, hihi.